DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 26. péntek
Rali

Hodosi-Holló: Szilveszteri csapatás

Az ORB-ben versenyző Hodosi Gábor – Holló Barnabás párosra tavalyig nem volt jellemző, hogy érdekelné a Szilveszter Rali. Aztán az elmúlt évben tettek egy próbát, és mivel tetszett nekik, úgy döntöttek idén is szórakoztatják magukat és a népet.

Barnáék nem igazán tudták elképzelni a tavalyi Szilveszter Raliig, hogy miért ilyen népes a rali mezőnye egy évben egyszer a mogyoródi futamon, aztán nyilvánvalóvá vált számukra egy-két dolog.

„Annyi néző van, hogy eszméletlen jó a hangulat, mind a szervizben és a pályák szélén is. Készülni nem nagyon kell, ha a kocsi működőképes, megy az ember, ha megadja magát, akkor hazamegy. Ez már nem a harcról, inkább a buliról szól. Szerelni senki nem akar. Jó, azért két csavart még meghúzunk bármikor, de a difi meg a váltócserét mellőznénk. Sokan mondják, hogy ilyen, meg olyan kanyart ki lett véve. Ez nekünk nemigazán mond sokat, mert még csak 2015-ben versenyeztünk a Szilveszter Ralin. Na, meg régen a Bakó Lacival is mentem itt Skoda Fábiaval a külsőn januárban vagy februárban tartották, és a neve még Hóvirág Rali volt. Az sem mostanában történt. De visszatérve az idei versenyre, remélhetőleg jó idő lesz. Olyan gumit teszünk fel, amivel mi a legjobban tudjuk majd szórakoztatni magunkat. És akkor valószínűleg a nézők is elégedettek lesznek azzal, ahogy Gabó terelgeti majd a verdát” – mondta Barna.



A srácok még mindig a Rally Legend hatása alatt vannak, ezért Barna meg is említette, hogy ebből a Szilveszter Raliból is milyen jó kis showt lehetne csinálni, ha nagyon akarnák. A Zsigulis csapat a fentiek tekintetében már javában nézegeti, hogy melyik futamok állnának legközelebb hozzájuk 2017-ben. Nem titok, hogy kacsingatnak a Historic kategóriával, és szívesen mennének jövőre pár hasonló ütős versenyen, mint a Rally Legend. De addig még van egy kis idejük, most viszont a Szilveszter Ralira készülnek, úgyhogy minden Lada fannak ott a helye a ringen 2016. december 27-29-ig.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: