DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2023. december 2. szombat

Lada

Ralf Schumacher vett egy Ladát

A kelet-európai rajongók meglepetésére egy Lada Niva bukkant fel az egykori F1-es pilóta Instagram-oldalán. Az autó Schumacher borászati vállalkozásánál tesz jó szolgálatot.

részletek

Abszurd: Tevével húzták ki a Ladát a hóból

A havas úton elakadt Lada Nivát egy kétpúpú teve – ne kérdezzétek, honnan szerezték – segítségével szabadították ki. Hogy hol történnek ilyen esetek? Természetesen Oroszországban.

részletek

Nagyobb volt a LADA kereslete, mint a készlete

Hivatalos, 2015-ös visszatérése óta is folyamatosan bizonyítja a LADA, hogy továbbra is a magyar autópiac egyik kedvelt márkája. Nemcsak jól ismert régi-új terepjárója, a LADA 4x4 és annak kishaszon változata, a LADA 4x4 Pack keresett, hanem elismert szabadidő és családi autóként is népszerű. Tavaly szeptemberben a LADA Hungary arról számolt be, hogy több mint 3.000 új kocsit értékesítettek Magyarországon, most pedig legfrissebb, 2018-as eladási adataikat hozták nyilvánosságra.

részletek

Levest főztek a Ladából az oroszok

Nem feltétlenül erre való az autó, de Oroszországban rengeteg minden megtörténik - érdemes megnézni ezt a videót is...

részletek

Mérföldkő a Lada történetében

Közel 50 éve, hogy az első Lada modellek megjelentek hazánkban. A legtöbb magyar családnak megvan a maga „zsiguli-sztorija”, amivel kapcsolatban a mai napig szívesen nosztalgiáznak.

részletek

Menetpróba - Lada Vesta SW Cross

A kedvelt márka, amely három éve visszatért a magyar piacra, immáron a saját tervezésű modelljével támad. Az újdonság a legdivatosabb, legjobban fogyó kategóriában harcol a vevőkért – persze a konkurencia is itt a legerősebb…

részletek

Soha nem látott csodák a Moszkvai Autószalonról

Pár napja zárta kapui a legnagyobb orosz autós seregszemle, melyet a fővárosban rendeztek. Az esemény legnagyobb sztárja egy állami célokra is használható luxuslimuzin és a Lada Niva réges-rég várt utódmodellje, a 4x4 volt.

részletek

A legek versenyén a Trabi lenyomta a Ladát és a Kispolskit

A legtöbb internetezőnek Trabant volt az első autója, de meglepő módon van olyan is, aki Ferrarival kezdte autós pályafutását. A Használtautó.hu több mint 10 ezer felhasználó segítségével állította fel az autós elsőket és legeket összefoglaló listáját.

részletek

Újabb két sikermodell a Lada palettáján

Március végén debütált a LADA Vesta modellcsalád két új tagja a magyar piacon, a praktikus kialakítású, családi autó, a LADA Vesta Kombi és a minden igényt kielégítő, vagány szabadidőautó, a LADA Vesta SW Cross.

részletek

Hihetetlen, milyen furfangosak az orosz autósok

Mi a megoldás, ha lenne hely a parkolóban, csak egy Ladát kellene arrébb tenni ahhoz, hogy oda is férjünk? Semmi gond, elő a flexszel, és csípjünk le egy darabot az útban álló autó hátuljából!

részletek

Limuzinok Trabantból, Fiatból, Ladából

A címben említett márkák természetesen soha nem készítettek limuzinokat, ám az emberi leleményesség határtalan.

részletek

Szándékosan lökte-e fel a robogóst a Lada?

A motoros teljesen szabályosan haladt, amikor az autó előzésbe kezdett, ám túl korán húzódott vissza a sáv jobb szélére – figyelmetlenség volt vagy szándékos megmozdulásról van szó?

részletek