DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. március 28. csütörtök
Rali

Szórakozás a tradicionális rali pályán

Vendég navigátorokkal teljesítette a hétvégi Villámszer Kazár Rallye Sprint versenyt Lajosházi Csaba, aki az ausztriai Rally Trophy versenyek mellett szinte állandó résztvevője az északi MARB futamoknak is.

Csabi egyik partnere volt a verseny névadó szponzora, így előre eltervezett autóztatással telt a hétvége. A három körből az elsőben Csabi a párjával, Fodor Mónikával versenyzett, akivel megpróbálta összerakni a napot fejben, hogy a következő vendégeknek maximális szórakozás legyen Kazár fel és le is. A második körben a névadó szponzor által hirdetett facebookos játék nyertese Oravecz Ádámmal kapta meg a J1-es ülést, míg a harmadik körben a Villámszer Kft képviseletében Németh Gáboré lett az ülés.

lcs_kazar_2016_001



Takács Gábor ezúttal sem maradt ki a navigátori szerepkörből, hiszen Kocsomba Karcsival a Subarut mozgatták meg, legfőképp a nézők szórakoztatása céljából.

„Ez egy tradicionális pálya, és én még sosem mentem rajta korábban, ezért nekem is teljes új volt minden. Ettől függetlenül nagyon jól szórakoztunk egész hétvégén” - kezdte a hétvége értékelését Lajosházi Csaba.

lcs_kazar_2016_002

Az autó jól működött, a legénység két kisebb problémával találkozott a hétvégén. Az egyik a melegnek köszönhető, hogy mintha kevesebb lóerő állna rendelkezésre, a másik pedig a futómű felpuhulása, de a szervizcsapat újra kitett megáért és beállította azt.

A folytatásban július végén következne az ART következő futama, amit Csabiék egy hazai versenyre cseréltek le. „Ausztriában kihagyjuk a következő versenyt, mert összesen 50 kilométer a versenytáv és ezért nem szeretnénk ennyit utazni. A helyére választottunk egy hazai versenyt, a következő északi Marb futamot, a Mátrakeresztes Rally Sprintet” - zárta a beszélgetést Lajosházi Csaba.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: