DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. március 29. péntek
Motor

#ForeverForward: A Dunlop díjat ad az előzésekért

A FIM Moto2TM és Moto3TM világbajnokságok a motorsport legjobb fiatal tehetségeinek világszerte elismert bemutatkozási lehetőségét jelentik. Van egy másik ok is, ami miatt ezek a versenyek olyan népszerűek a szurkolók körében: az akciók és előzések nagy száma.

A Dunlop, a két világbajnoki versenysorozat hivatalos abroncsszállítója egy új előzési tabellát hozott létre, amelynek a középpontjában a pályán lezajló csaták, a hátrányos helyzetből történő visszatámadások és a legjobb motorversenyzők fej-fej melletti küzdelmek során tanúsított elszántsága áll.

 7y8denoviembrede2014_moto3-18gpvalencia6-m3-moto3_18valencia14m3_joc4174_gallery_full_top_lg



A #ForeverForward tabella minden egyes verseny után felkerül a www.motogp.com honlapra, és azt fogja megmutatni, hogy melyik versenyzők tudtak a startpozícióból a legtöbb helyet előrelépni a verseny során. Az év végén a két versenysorozat bármelyikéből az a motorversenyző kapja meg a nagy presztízzsel járó új Dunlop #ForeverForward trófeát, aki a legtöbb előrelépést érte el az évad versenyei során.

A legutóbbi szezonok során a Moto2TM és a Moto3TM lenyűgöző látvánnyal szórakoztatta a helyszíni nézőközönséget és izgalmas akciókat nyújtott a televíziónézők számára is. Megkérdeztük a szurkolókat, hogy miért szeretik ezeket a világbajnoki versenyeket. Azt mondták, hogy az előzések, a csaták és a pályán zajló küzdelem miatt. „Úgy gondoljuk, hogy egy olyan világban, ahol sok versenysorozatot kritizálnak a monotonitás miatt, ez a díj és az általa a közösségi médiában kiváltott vita új nézőközönséget fog vonzani ezekhez a bajnokságokhoz” - mondta James Bailey motorsport PR és kommunikációs igazgató.

A #ForeverForward hashtaget fogjuk használni a@DunlopMoto Twitter-oldalon, az egyes versenyek legjobb előzéseivel kapcsolatos beszélgetések elindítására. A legjobb előzések videofelvételeit a www.motogp.com honlap mutatja be a versenyeket követő hétfő délután.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: