DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 26. péntek
F1

Gutierrez hosszabbítana a Sauberrel

Esteban Gutierrez elmondta, úgy tervezi, a következő hetekben megkezdi a szerződésének meghosszabbításával kapcsolatos tárgyalásokat a Sauberrel.

A GP3 korábbi bajnoka második szezonját tölti a svájci csapatnál, amely megbízhatóságban és teljesítményben szenved, valamint pénzügyi problémái is vannak.

De a Telmex támogatásának és a Mexikói Nagydíj 2015-ös visszatérésének köszönhetően Gutierrez reméli, hogy legalább még egy évet a csapatnál tölthet.

"Erről beszélni kell a következő néhány hétben. Ezt a témát hamarosan meg kell vitatni" - mondta el Gutierrez, aki 30 eddigi futamán egy alkalommal tudott egy pontot szerezni.




A mexikói pilóta hozzátette, reméli, hogy sokat tud tanulni a Sauber nehéz időszakából, amelyet a jövőben hasznosítani tud.

"Komoly kihívás ez, mivel csak 22 éves vagyok, ez csak második évem a Formula-1-ben, ilyen szeretnél olyan pozícióban lenni, ahol meg tudod mutatni, mire vagy képes. Jelenleg nem vagyok ilyen helyzetben. Kihívás ez, szeretem a kihívásokat és élveznem kell a jelenlegi helyzetet."

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: