DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 26. péntek
F1

Haug: Remélem folytatódik a Nico és Lewis közti harc

A Mercedes Motorsport korábbi vezetője, Norbert Haug biztos benne, hogy az idei évben a brackley-i csapat egyik pilótája szerzi meg a világbajnoki címet.

"Szinte minden versenyt megnézem és nagyon örülök, hogy az Ezüstnyíl magabiztosan vezet" - mondta el Haug a Bildnek adott interjúban. "Nico Rosberg és Lewis Hamilton egészen jó sebességet fut és mindkettőnek jó esélye van arra, hogy az egész szezonban az első helyért folytassák a küzdelmet. Remélem ez a harc folytatódik köztük. Mindkét pilótát régóta ismerem, nagyon fiatal koruk óta figyelem őket. Azt szeretném, ha folyamatosan olyan izgalmas versenyt látnánk, mint Bahreinben. Az egyértelmű, hogy egy küzdelemben végül valaki győz, míg mások veszítenek, de ez az autósport."




Az idei évben Haug a DTM bajnokság szakkommentátora és véleménye szerint Timo Glocknak jó esélye van a bajnoki cím megszerzésére.

"Timo tavaly megnyerte az utolsó versenyt. Véleményem szerint talán ő az egyik esélyes és a bajnoki címért harcolhat. Azonban úgy érzem az élen állók között ott lehet Paul di Resta is, aki a Formula-1-ből tért vissza a DTM-be."

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: