DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 26. péntek
F1

A sikergyáros és a Spice Girl egy párt alkot?

A Daily Mail arról számolt be, hogy Geri Halliwell, a Spice Girls egykori tagja lett a kedvesével nemrég szakító Christian Horner új partnere.

A brit bulvárlap képet is közölt a negyvenegy éves csapatvezetőről, és a nála egy évvel fiatalabb énekesnőről, akiket Londonban fotóztak le együtt, de már a tavalyi Brit Nagydíjon is készült közös fénykép kettejükről. Christian Horner nemrég szakított kedvesével, Beverley Allennel, akivel 14 évet töltöttek együtt, s aki tavaly ősszel gyermeket szült neki.



 



 

Horner emellett Allen két fia, a 25 éves Kieron és a 21 éves Liam mostohaapja is volt, míg Geri Halliwellnek egy hétéves lánya van. A lap kiemeli, hogy az egykori énekesnőnek mostanában nincs szerencséje a kapcsolatokkal, a legutóbb komoly partneréről például kiderült, hogy házas. Halliwell több ismert személyiséggel, így többek közt Robbie Williamsszel is randevúzott az elmúlt időszakban.



 

Amennyiben igazak a pletykák, azaz Horner és Halliwell valóban egy párt alkot, a csapatvezetőnek akkor sem kell attól tartania, hogy túlságosan is lekötné őt partnere, az énekesnőnek ugyanis bizonyosan rengeteg idejét felemészti majd a Spice Girls feltámasztási terve, mely természetesen az azóta a divat világában komoly sikereket elérő Victoria Beckham nélkül történhet meg, aki áldását adta négy egykori partnerének a folytatásra.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: