DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 27. szombat
F1

F1-es karácsonyi ajándékok: használt maszk és használt cipő

Elérkezett a karácsony, remélhetőleg minden olvasónk számára szép meglepetések kerültek a fa alá. összeállításunk második részében bemutatunk néhány újabb Formula-1-es karácsonyi ajándékot, melyek akár ötletet is adhatnak a jövő évi bevásárláshoz!

7. Hamilton-maszk
Közeleg a szilveszter, s ha valaki esetleg úgy döntene, hogy Lewis Hamiltonnak öltözik, itt a kiváló lehetőség. Alig több mint három és fél fontos áron rendelhető meg egy maszk, melynek segítségével bárki Hamiltonnak érezheti magát - persze a teljes sikerhez egy overál is szükséges, amit egyáltalán nem lehet ilyen olcsón beszerezni...



6. Ferrari pilótacipő
Az előzőeknél feltétlenül hasznosabb, ám jóval drágább ajándék a Ferrari által gyártott lábbeli, mely kívül bőr, belül pedig Ferrari-vörös, s a forgalmazó leírása szerint kiválóan illik öltönyös és hétvégi rövidnadrágos viselethez egyaránt. A cipő ára 310 font.

5. Kovalainen használt cipője
A lista következő darabja szintén egy lábbeli, ám nem akármilyen: ebben ugyanis a több mint száz F1-es futamon induló Heikki Kovalainen a Renault 2006-os világbajnok autóját vezette egy teszten hét évvel ezelőtt. Az egyedi példány ára 125 font.

4. Webber használt tűzálló maszkja
Itt egy újabb használt darab, mely tökéletes ajándék lehet Webber-rajongók számára: egy tűzálló maszk, melyet a visszavonuló ausztrál egy alkalommal a Williams színeiben viselt. A Webber által alá is írt maszk 160 fontért rendelhető meg.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: