DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. március 29. péntek
Gokart

FIA-díjat kapott a magyar gokartos

Az MNASZ elnöke, Oláh Gyárfás maga számolt be a nagyszerű hírről, miszerint az FIA CEZ bizottsága az év gokartos tehetségének választotta az idén mindent megnyerő Kancsár Ferencet.

Tisztelt Sporttársaim!

Közeledve az év végéhez, ismét egy kimagasló teljesítményt nyújtó fiatal magyar sportoló elismeréséről adhatok tájékoztatást.

Mint azt már tudjátok, Kancsár Feri tehetséges gokart versenyzőnk 2015-ben megnyerte a Gokart Rotax Max Challege Európa-kupát és a Világkupát. Gokart szakágunk a 2015-ös Év Gokart versenyzőjének választotta mely elismerést múlt héten, az éves díjkiosztón adtunk át. De ez még nem minden!

Szövetségünk Kancsár Ferencet jelölte a FIA Central European Zone Bizottságánál a 2015 évad “FIA CEZ Talent Of The Year” címre.

A napokban érkezett a hír, hogy 13 ország képviselőinek szavazata alapján Ferencet választották erre az elismerésre.

Mint sportoló és mint elnök különös büszkeséggel tölt el a hír.

kancsar_gyafi



Hosszú éveket töltöttem a gokartsportban és tudom, mit jelent egy ilyen komoly eredmény, mely igazi elismerés mindenkinek, a családban, barátok között a csapatban.

Kancsár Feri 11 éve készül erre a világraszóló eredményre. Sokan segítették, hogy eljusson erre a magaslatra, mert látták benne a kivételes tehetséget. Személyében ismét van példaképe a magyar gokartsportnak Kecskemétről.

Kancsár Feri az elismerést és a díjat a hétvégén Zágrábban megrendezésre kerülő CEZ éves díjátadón személyesen veszi át.

Az MNASZ vezetése nevében szívből gratulálok elsősorban Ferinek, mert Ő ül a kormány mögött, az Ő lába van a pedálon, de jár a gratuláció azoknak is, akik támogatták anyagiakkal, technikával, szeretettel, bizalommal, tanácsokkal.

További sikereket kíván az autósportban és az életben.

Oláh Gyárfás
MNASZ-elnök

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: