DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 26. péntek
F1

Felvásárolhatják a Manort, megmenekülhetnek

Úgy fest, hogy mégis megmenekülhet az F1-es kiscsapat - nem csak érdeklődő van, már konkrét ajánlatot is kaptak, péntekig eldőlhet, hogy látjuk-e őket a 2017-es rajtrácson.

Január első hetében robbant a bomba: csődeljárás alá került a 2016-ot is sereghajtóként záró Manor istállót működtető cég. Azóta már felröppentek pletykák, hogy mégis van esély a túlélésre, a brit Sky értesülései szerint újraindultak a tárgyalások és ha találnak befektetőt, akkor mégis ott lehetnek a rajtrácson, bár az kérdés, hogy ez esetben milyen autóval tennék ezt meg.

manor-2016-malajzia



Az Autosport nemzetközi szakoldal megbízható forrásai szerint az egyik érdeklődő konkrét ajánlatot tett a Manorra, pontosabban mindhárom vállalatra, amely a csapathoz köthető - a Manor Grand Prix Racing Ltd (a licensztulajdonos), a Just Racing Services Ltd és a Just Racing Ltd is új gazdára találhat. Az ajánlatra péntekig válaszolni kell - ha nem fogadják el, akkor új érkezhet, de kevésbé kedvező feltételekkel.

A Manor autója közel áll a kész állapothoz, de amíg nem stabilizálódik a helyzet, nem gyártják le az alkatrészeket. A hivatalos ajánlattételt egyelőre nem erősítette meg senki az ügy érintettjei közül.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: