DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 23. kedd
F1

Nyerj okosórát egyetlen karácsonyi képpel!

Különleges karácsonyi nyereményjátékunkban okosórát nyerhet egy szerencsés olvasó, aki lefényképezi magát vagy valamely szerettét egy könyvünkkel, s feltölti a képet a Facebook-oldalunkra!

Megszerezted már az Autósport évkönyv 2016-ot vagy a Száguldás és cirkusz 2016-2017-et? Vagy ezt kérted karácsonyra, netán ezzel leped meg egy szerettedet? Készíts egy fotót valamely, vagy akár mindkét kiadványunkkal és a karácsonyfával, majd töltsd fel Facebook-oldalunkra január 6-ig!

nyeremenyjatek



A legjobb képek feltöltői között január 7-én egy értékes okosórát sorsolunk ki, figyeld aznap a Formula.hu-t, hogy kiderüljön, te lettél-e a szerencsés nyertes!

A nyereményről:

A több mint 30 ezer forint értékű Formula Smartwatch egy csuklón hordható komplett Android 4.4 operációs rendszerrel telepített okostelefon, azaz nem szükséges telefonhoz csatlakozni, hiszen egy internethozzáféréssel rendelkező SIM-kártya behelyezése után minden funkció azonnal elérhetővé válik, netezz, facebookozz, e-mailezz és SMS-ezz a csuklódon! Természetesen a készülék funkciói SIM-kártya nélküli módban is elérhetőek, ha okostelefonodat Bluetooth-on keresztül szinkronizálod az órával, s letöltöd a szükséges applikációt!

Részletes leírást ide kattintva találsz!

okosora_1

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: