DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 27. szombat
F1

Érkeznek az ajánlatok Raikkönen ülésére

Maurizio Arrivabene, a Ferrari csapatfőnöke arról beszélt, hogy a paddokcban mindenki szeretne a Scuderia F1-es pilótája lenni és van, aki nem elegánsan fogadja a nemleges választ.

Kimi Raikkönen hatalmas nyomás alatt van és lesz is a következő versenyhétvégéken, hiszen az övé az egyetlen ülés 2017-re, amely még nem biztos az élcsapatoknál - igaz, hivatalosan még Nico Rosbergé sem. Mauruzio Arrivabene szerint úgy kell elküldeniük a jelentkezőket, akik pótolnák a finn pilótát...

KimiMonaco



"Amikor egy megállapodás nem jöhet létre, akkor csak annyit tudunk mondani, hogy nem, vagy nem most" - nyilatkozta a Ferrari csapatfőnöke a Motorsportnak. "Erre van, aki elegánsan reagál, de persze olyan is van, aki kevésbé" - tette hozzá Arrivabene az érdeklődőkkel kapcsolatban. "Biztosan állíthato, hogy a paddockban gyakorlatilag mindenki szeretne a Ferrarinál versenyezne, sőt, nagyon szeretne."

A Ferrari azonban továbbra sem siet a döntéssel, hiszen Raikkönen alapvetően nem teljesít idén rosszul, jól kijön Vettellel is - erről a témáról itt írtunk már bővebben. "Tisztelned kell Kimit. Sokszor elmondtuk már azt, hogy semmi okunk kapkodni, ráadásul ő mégiscsak egy világbajnok, ezt nem szabad elfelejteni".

 

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: