Steward
Varga Ákos
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. június 22. péntek
F1

Durván beszóltak Rosbergnek

Csapattársa, Lewis Hamilton életstílusáról kérdezték meg az F1 nagy családjának pár tagját, végül mégis Nico Rosberg kapott egy kemény beszólást az egyik csapatfőnöktől.

Ahogy azt az elmúlt időben megszokhattuk, Lewis Hamilton életstílusa visszatérő témát jelent az F1-es közvélemény számára, amivel kapcsolatban igen változatos véleményeket lehet hallani, mint például David Coulthardét, amit ide kattintva találtok meg. A thisisf1 összeállításában megszólalt egy meg nem nevezett csapatfőnök is, aki viszont keményen beszólt Rosbergnek ezen a témán keresztül: „Lewis nagyon szerencsés, hogy Rosberg a csapattársa. Nem csinálhatná meg ugyanezt, ha Alonso, Vettel vagy Ricciardo lenne a másik autóban.”

hamilton_rosberg_usa

A GPDA elnöke, Alex Wurz szintén megszólalt Hamilton rocksztár-életstílusával kapcsolatban: „Amíg jól teljesít, addig rendben van így. Azt az utat választotta, hogy megmutatja a vagyonát, a repülőit, az életstílusát a világnak. De ez egy kiszámított dolog a részéről, ezzel biztosítja be a pozícióját mint világsztár. Ezért szerintem nincs befolyása ennek a teljesítményére” – idézi az osztrák ex-F1-est az F1 Racing.

Az 1996-os világbajnok Damon Hillnek is megvolt a maga véleménye: „Tavaly egy ponton, amikor Twitteren megosztotta, hogy itt, ott meg amott volt két verseny között, azt gondoltam: Az ördögbe is, ez kicsinálna engem.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal:
Olvastad már?