DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. március 28. csütörtök
F1

Formula napi hírlevél: Iratkozz fel és nyerj!

Egy a Lorus, a Seiko csoport tagja, a Zengő Motorsport támogatója által felajánlott kronográfos karórát nyerhetnek azok, akik augusztusban feliratkoznak a Formula.hu nemrég útjára indult hírlevelére.

Bizonyára már sokan észrevettétek, hogy útjára indítottuk a Formula.hu napi hírlevelét, melyben minden nap egybegyűjtve megtaláljátok az elmúlt 24 óra legfontosabb F1-es, autósportos és autós híreit.

hirlevel jatek



Most ezen a kényelmi szemponton túl is megéri feliratkozni hírlevelünkre, hiszen azok közt az olvasóink közt, akik a következő tíz napban így tesznek, egy értékes, kronográfos karórát sorsolunk ki a Lorus, a Seiko csoport tagja, a Zengő Motorsport támogatója felajánlásával.

FIGYELEM: A sorsoláson való részvételre csak azok jogosultak, akik valódi e-mail címet adnak meg a regisztráció során.

A későbbiekben további ajánlatokra és kedvezményekre számíthatnak azok, akik feliratkoznak a Formula.hu napi hírlevelére: engedménnyel rendelhetnek Formula-1-es csapatruházati termékeket, modelleket vagy épp ajándéktárgyakat, s emellett különleges előfizetési ajánlatok is várnak majd rájuk.

A feliratkozás két módon történhet: vagy a Formula.hu-n felugró ablakban, vagy a lap fejlécében található piros "Hírlevél" gombra kattintva, a szükséges adatok megadásával. 

A felugró ablakban a regisztrációnak mindössze három egyszerű lépése van, melyeket az alábbi képeken láthattok:

1. lépés

2. lépés

3. lépés

Ha viszont nem ugrik fel az ablak, akkor is van megoldás, a Formula.hu főoldalának fejlécében található "Hírlevél" gombbal ugyanis szintén el lehet jutni a feliratkozáshoz, s aki így tesz, szintén jogosult a sorsoláson való részvételre.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: