DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. szeptember 20. péntek
F1

A Red Bull a Ferrari formájából merít erőt

Még nincs veszve minden a Red Bull és a Renault számára, hiszen a Ferrari bizonyította idén, hogy a kocka nagyon gyorsan fordulhat az F1-ben. Christian Horner most félretette a kritikáit és a kiszállással való fenyegetőzést.

2010 és 2013 között zsinórban négyszer voltak bajnokok, tavaly már csak három győzelem jött össze nekik, idén pedig az első három futamon mutatott formájuk és a pontjaik alapján csak egy erős középcsapat látszatát keltik a Red Bull autói. Az kétségtelen, hogy a Mercedes első számú üldözőinek szerepét átvette tőlük a Ferrari, de Christian Horner még bízik abban, hogy jóra fordulnak a dolgok a Red Bull és a Renault főhadiszállásán, Milton Keynes-ben és Viry-Chatillonban.

Dppi_00115002_318



„Ahogy azt a Ferrari is megmutatta, a dolgok nagyon gyorsan megváltozhatnak, amint megtaláljuk az egyértelmű irányt” - mutatott rá Horner, aki az előző hetek kritikái után most segítségéről biztosította a Renault-t. „Pusztán a tényeket nézve az látszik, hogy nem vagyunk valami remek helyzetben. Ám a Viry-ben található gyárnak hosszú és sikeres történelme van már a Formula-1-ben, és továbbra is hozzáértő személyzettel rendelkeznek.”

„Jelenleg azonban valamilyen oknál fogva mégsem működnek a dolgok. Erre pedig az a megoldás, hogy leszegett fejjel dolgoznunk kell tovább. Bíznunk kell egymásban, de a mi részünkről mindent megteszünk, hogy segítsük a Renault-t és megértsük a jelenlegi problémákat. Ennél most nincs fontosabb dolog.”

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: