DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 23. kedd
F1

Alonso hazamegy, nem tesztel a héten

Miután az összes kamerát elpakoltatták a sajtó munkatársaival, a kétszeres világbajnok Fernando Alonso elhagyta a kórházat, ahol az elmúlt három napot töltötte. A hétvégi F1-es tesztet kihagyja.

Szerda délután végre megérkezett az a hír, amit Fernando Alonso rajongói türelmetlenül vártak: a spanyol versenyző, aki vasárnap szenvedett balesetet Barcelonában, végre elhagyhatja a kórházat. Alonso, akiről nemrég még az a hír érkezett, hogy legalább egy napon szeretne autóba ülni a teszten, most hazautazik Oviedóba, azaz kihagyja az eheti barcelonai tesztet. Az még kérdéses, hogy Jenson Button több napot vezet majd a tervezettnél, vagy Kevin Magnussen is kap két napot Alonso helyén.

alonso_korhaz



A spanyol Mundo Deportivo időközben azt állítja, hogy a kétszeres világbajnok sérülését az okozta, hogy beverte a fejét a cockpit falába, de erről továbbra sem érkezett hivatalos tájékoztatás, így egyelőre kérdéses, hogy miért kellett egy látszólag ártalmatlan incidenst követően 72 órát kórházban töltenie a McLaren versenyzőjének.

FRISSÍTVE: A McLaren nem sokkal később bejelentette, hogy Kevin Magnussen helyettesíti Fernando Alonsót a négynapos barcelonai teszten, mely holnap kezdődik.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: