DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. március 29. péntek
F1

A Manor megnevezte egyik versenyzőjét

A Marussia utóda, a Manor közölte, hogy folyamatosan fejlesztik az új autót, hogy kész legyen az F1-idénynyitóra, és megnevezték egyik pilótájukat is a tavaly Abu Dhabiban debütáló Will Stevens személyében.

Két rövid, de fontos információ jelent meg a 2015-ös szezonra készülő Marussia-utód, a Manor legújabb sajtóközleményében. Egyrészt bejelentették, hogy az istálló egyik pilótája Will Stevens lesz, aki korábban a Marussia tartalékja volt, s beugróként rajthoz állhatott a tavalyi Abu Dhabi Nagydíjon a másik kiscsapat, a Caterham színeiben.

stevens



Az istálló emellett azt is közölte, hogy a korábbi hírekkel ellentétben nem a szezon 3-4. versenyét célozzák meg, hanem ott akarnak lenni a melbourne-i idénynyitón. A szállítmány március 6-án indul el Ausztráliába, tehát addigra kellene elkészülni a csapatnak az autóval, melyen jelenleg napi 24 órában, heti 7 napon dolgoznak Dinningtonban.

 

A Manor állítása szerint most már olyan helyzetben van, hogy rendszeresen beszámolhat az előkészületeiről és az idei szezonra vonatkozó terveiről. Stevens csapattársát a tervek szerint a közeljövőben jelenthetik be.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: