DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. március 29. péntek
F1

Köszönetet mond a Caterham

A közösségi finanszírozás útján Abu Dhabiban versenyre kész Caterham szeretné megragadni a lehetőséget, hogy köszönetet mondjon azoknak, akik lehetővé tették a csapat ideiglenes talpra állását.

 A csapat közleményében nem csak a rajongóknak köszöni meg a támogatást, hanem név szerint említi a szponzorait, azokat a vállalatokat, amelyek a Crowdcube nevű oldalon keresztül segítettek a leafieldieket.

 „A partnereink hihetetlen módon szerették volna, hogy rajthoz álljunk, és támogatólag léptek fel mellettünk – könnyebbé tették, hogy elhiggyük, ott tudunk lenni Abu Dhabiban. Köszönjük” – mondta a csapat ideiglenes ügyvivője, Finbarr O’Connell.



 „Másodsorban, szeretném megköszönni minden vállalatnak és minden egyes rajongónak a támogatást. Meg voltunk róla győződve, hogy ez a helyes út, de minket is meglepett, hogy ennyien készségesnek mutatkoztak. Boldogak vagyunk, hogy ilyen sokan egyetértenek velünk, és hogy hisznek abban, hogy a csapat megérdemli az Abu Dhabiban való versenyzést” – nyilatkozta O’Connell.

„Millió köszönet nektek. Most itt az idő, hogy versenyezzünk, és remélem, erős hétvégét tudunk majd futni – ez lenne a legjobb módja annak, hogy kifejezzük hálánkat és meggyőzzük az érdeklődőket, hogy érdemes a csapatba fektetni”

 

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: