DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 26. péntek
F1

Elképzelhető, hogy motort cserélnek Massa autójában

Szocsiban Felipe Massa az idei évben először nem jutott a F1-es időmérő edzés második etapjába. Az edzés során a mérnöke közölte a pilótával, hogy valószínűleg az üzemanyagnyomással van probléma, de a helyettes csapatfőnök, Claire Williams elmondta, a helyzetet még át kell beszélni.

"Úgy gondoltuk, a motorral van probléma, de ez még nem biztos - meg kell beszélni a helyzetet a mercedeses kollégákkal" - közölte Massa problémájáról Williams. "A rádión hallottak alapján a motor működésével voltak gondok. Majd meglátjuk. Természetesen Felipe nagyon csalódott volt az eredmény miatt."

 




Arról, hogy motort cserélnek-e az autóban a helyettes csapafőnök így válaszolt: "Ki tudja? Ezt még nem tudom megmondani."

"Ez a legbosszantóbb mindig, amikor probléma adódik, mert az autó versenyképes. Mindkét versenyző jól vezet és Valtteri megmutatta, mire vagyunk képesek ezen a hétvégén. Az FW36 hatékony ezen a pályán. Biztos vagyok benne, Bottas tökéletsen végezte a munkáját és jó eredményt ért el a csapat számára."

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: