DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 26. péntek
Egyéb

„Ha David nem alszik, mindenkit legyőzünk”

Az idén visszavonuló Button úgy gondolja, kialvatlan csapattársával nagy eredményeket érhetnek el a ma este folyamán. A brit elmondta, hogy ez a hétvége csak a kezdete életének F1 nélküli fejezetében.

Hatodszor szerepel a Bajnokok Tornáján a wokingiak ex-pilótája, így már nem is csodálkozhatunk azon, hogy Miamiban is ott van a britek F1-es világbajnoka. Az egyéni megmérettetésen a legjobb nyolc között kényszerült búcsúzni Button, miután 2:1-es vereséget szenvedett a döntőig menetelő Tom Kristensentől.

A 2009-es világelső korábban megígérte, hogy nem vonul vissza teljesen a versenyzéstől: „Ez az év számomra már a Formula-1-en kívül valami másról fog szólni. Eddig jól érzem magam, nem hiszem, hogy ez változna. Továbbra is versenyezni fogok 2017-ben – úgy, ahogy ezt ezen a hétvégén is teszem.”

 button-coulthard-roc



Button örül, hogy ismét részese lehet a nagy volumenű eseménynek: „Nagyszerű ismét részt venni a Bajnokok Tornáján, különösen azért, mert Miamiban vagyunk.”

A brit viccesen indokolta meg, miért szerepelhetnek jól skót kollégájával a Nemzetek Kupáján is: „A csapattársam, David Coulthard mindig nagyon jól szerepel itt, ha nem alszik sokat. Hála Istennek elég kialvatlannak tűnik, így biztosan mindent ki fog hozni az autójából!”

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: