Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. január 20. szombat

Red Bull

A Red Bull nem aggódik 2019 miatt

Könnyen lehet, hogy az energiaitalosok szerepelnek majd legtöbbet a hírek fő sodrában idén, mivel Hornerék nem rendelkeznek beszállítóval 2019-re, így kérdéses, milyen motorral indulnak majd.

részletek

Tisztelik egymást a Red Bull versenyzői

Max Verstappen idén magasabb fokozatra kapcsolt és kihívás elé állította Daniel Ricciardót, állítja Christian Horner, a Red Bull F1-es istállójának csapatfőnöke.

részletek

2006 szelleme kísértett a Red Bullnál

Christian Horner szerint tizenegy évvel ezelőtt tapasztaltak ennyi megbízhatósági problémát, mint amennyit idén, viszont sikerült megoldást találniuk rá.

részletek

A második erő is lehetett volna a Red Bull

„Nincs első számú versenyzőnk” – többek között erről is beszélt az F1 hivatalos oldalának adott interjújában Helmut Marko, a Red Bull tanácsadója.

részletek

Ricciardo tovább tud lépni a frusztrációján

Daniel Ricciardo úgy véli, év elején talán túlságosan érzékenyen érintették a változások, mivel szerinte a vezetési stílusa jobban passzol a korábbi autóihoz.

részletek

Ricciardo: Idén eltűnt az időmérős tempóm

Az ausztrál pilóta beszélt Max Verstappennel szembeni időmérős lemaradásáról, de emellett Brendon Hartley-ra is kitért, aki szerinte kitartásának köszönhette visszatérését a Red Bull családba.

részletek

Ricciardo követné Hamilton példáját

Daniel Ricciardónak lejár a szerződése a Red Bullnál. Győzni akar – valahol. Nem szeretne kifutni az időből, de semmiképpen nem akarja elsietni élete egyik legfontosabb döntését.

részletek

Alonso karrierje a rossz tanácsadók miatt ível lefelé?

Fernando Alonso az utóbbi tíz évben több alkalommal is elég szerencsétlen időpontokban szerződött F1-es csapatokhoz. Rossz tanácsadókra hallgatott? Most először mondta ki ezt valaki nyíltan.

részletek

Verstappen vesztét fékhiba okozta

Max Verstappen Sanghaj után ismét fantasztikus rajtot produkált és rövid idő után már az élmezőnyben harcolt. A kerékcseréje után azonban a fékek felmondták a szolgálatot és meg sem állt a falig – videóval.

részletek

Kik tesztelnek Bahreinben a topcsapatoknak?

A Bahreini Nagydíjat követően a mezőny nagy része Szahírban marad egy kétnapos tesztelésre, ahol az újításokat kipróbálhatják. Néhány meglepetést is találunk a legjobb három istálló felállásában.

részletek

Verstappen: Meg tudom verni Hamiltont, ez világos

A Red Bull holland versenyzője sosem volt szűkében az önbizalomnak. A 19 éves Verstappen szerint teljesen világos, hogy ha az autója engedné, megverné a Mercedes sztárját, Lewis Hamiltont is.

részletek

Ricciardo: Dehogy vagyunk közel, irtó messze vagyunk

Az első versenyt megelőző teszteken is látszott, hogy hátrányban a Red Bull, de akkor kisebb hátrányra gondoltak. Most Daniel Ricciardo elég őszintén kifakadt és borúsan látja a helyzetet.

részletek
Olvastad már?