Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. április 23. hétfő

Red Bull

Ricciardo: A hatodik hely nem mérvadó

Daniel Ricciardo szerint a Red Bull sokkal jobb formában van, mint ahogy azt a második edzésen láthattuk, ezért a szombati időmérőn ennél előkelőbb pozícióra számít.

részletek

A Red Bull szeretné, ha Ricciardo maradna

Dr. Helmut Marko, a Red Bull F1-es tanácsadója örülne, ha Daniel Ricciardo továbbra is az energiaitalosok kötelékében maradna, az ausztrál azonban egyelőre nem döntött 2019-es jövőjét illetően.

részletek

Sainz egyedi helyzetéről beszélt

Carlos Sainz furának tartja, hogy a Red Bull kölcsön adta őt a Renault-nak. Szerinte ez a megoldás inkább jellemző a futballra, mint a Formula-1-re, de próbál nem erre koncentrálni.

részletek

Webber: Ricciardo pengeélen táncol

A korábbi F1-es pilóta, Mark Webber úgy érzi, hogy ausztrál honfitársa egyszerre kényes és áldásos szituációban van, miután szerződése év végén lejár jelenlegi munkaadójánál.

részletek

Horner: A Mercedes és Hamilton a fő favorit

Az Aston Martin Red Bull Racing főnöke, Christian Horner reméli, hogy közelebb kerülhetnek a Mercedeshez és a Ferrarihoz a 2018-as szezonban, és beleszólhatnak a bajnokság alakulásába.

részletek

Több csapat is nehezményezi az új motorszabályt

A következő szezonban a teljesítmény mellett a motorok megbízhatósága is felértékelődik. Az eddigi négy helyett ugyanis három erőforrást használhatnak majd a csapatok büntetlenül 2018-ban.

részletek

A Red Bull nem aggódik 2019 miatt

Könnyen lehet, hogy az energiaitalosok szerepelnek majd legtöbbet a hírek fő sodrában idén, mivel Hornerék nem rendelkeznek beszállítóval 2019-re, így kérdéses, milyen motorral indulnak majd.

részletek

Tisztelik egymást a Red Bull versenyzői

Max Verstappen idén magasabb fokozatra kapcsolt és kihívás elé állította Daniel Ricciardót, állítja Christian Horner, a Red Bull F1-es istállójának csapatfőnöke.

részletek

2006 szelleme kísértett a Red Bullnál

Christian Horner szerint tizenegy évvel ezelőtt tapasztaltak ennyi megbízhatósági problémát, mint amennyit idén, viszont sikerült megoldást találniuk rá.

részletek

A második erő is lehetett volna a Red Bull

„Nincs első számú versenyzőnk” – többek között erről is beszélt az F1 hivatalos oldalának adott interjújában Helmut Marko, a Red Bull tanácsadója.

részletek

Ricciardo tovább tud lépni a frusztrációján

Daniel Ricciardo úgy véli, év elején talán túlságosan érzékenyen érintették a változások, mivel szerinte a vezetési stílusa jobban passzol a korábbi autóihoz.

részletek

Ricciardo: Idén eltűnt az időmérős tempóm

Az ausztrál pilóta beszélt Max Verstappennel szembeni időmérős lemaradásáról, de emellett Brendon Hartley-ra is kitért, aki szerinte kitartásának köszönhette visszatérését a Red Bull családba.

részletek
Olvastad már?