Steward
Gobodics Tamás
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. március 24. péntek

Red Bull

Rögtön balhéval kezdődik a szezon?

A Ferrari kifogásolta két riválisának, a Mercedesnek és a Red Bullnak a felfüggesztésükre vonatkozó megoldásukat, megkérdőjelezve annak legalitását. Az FIA megkérte ezt a két csapatot, hogy változtasson rajta.

részletek

Hamilton harci kedve csak nő

Lewis Hamilton villámrajtot szeretne venni ebben a szezonban, ellentétben a tavalyival, rögtön Ausztráliában győzelemre tör, ráadásul harci kedve csak tovább nőtt.

részletek

Fél másodpercen belül a Red Bull a Mercedes mögött?

Daniel Ricciardo hisz abban, hogy a Red Bull fél másodpercen belülre került a Mercedeshez képest már az első versenyhétvégére. Ha még tovább fejlesztik a Renault-erőforrást, utolérhetik a németeket.

részletek

Óriási ugrás a Renault-erőforrásnak

Nagyon jó hírt kaptak a Renault erőforrását használó istállók, jelen állás szerint ugyanis úgy tűnik, a motorhibát kijavították, akár ugrásszerű javulást is elérhetnek.

részletek

A Red Bull szellemeket látott az olajügyben?

A Mercedes csapatfőnöke, Toto Wolff visszautasítja a Red Bull gyanúját, miszerint a motorolajat üzemanyagként elégetve az időmérőn nem megengedett előnyhöz jutnának. Szerinte a rivális szellemeket láthatott.

részletek

A Renault hozza az ígért teljesítményt - Horner

Christian Horner, a Red Bull csapatfőnöke szerint a Renault-erőforrás valóban feljebb lépett egy lépcsőfokkal a teljesítmény terén, ahogy azt a téli szünet előtt ígérték.

részletek

A Pirelli szerint is kiváló a Ferrari

Az F1 hivatalos gumiszállítója, a Pirelli első embere, Mario Isola is úgy látja, a Ferrari kiválóan felkészült a szezonra és visszatérhet a sikerek útjára.

részletek

Ricciardónak is saját tribünje lett

Néhány napja a Szocsi Nagydíj helyszínén neveztek el lelátót VItalij Petrovról, ezúttal Daniel Ricciardót érte ugyanez a megtiszteltetés Melbourne-ben, a nyitófutam előtt.

részletek

Álmodni a bajnoki címről a könnyebbik rész

Max Verstappen első teljes szezonját kezdi a Red Bull színeiben. A világbajnoki címről álmodik, de azt is elismeri, hogy ez a dolog könnyebbik része.

részletek

Verstappen küzdelme az időeltolódással

Max Verstappen első feladata a szezonnyitó előtt megbirkózni az időeltolódással. Ennek érdekében, a mezőny nagy részéhez hasonlóan jóval korábban Ausztráliába érkezik.

részletek

Horner a Mercedes-dominancia végét várja

Christian Horner, a Red Bull csapatfőnöke borzasztóan élvezhetetlennek tartja már a gondolatát is annak, ha a Mercedes újabb három évig ugyanilyen dominanciával rendelkezne.

részletek

A Renault az eszetlen költekezés ellen van

A Renault azt javasolja, határok közé kéne szorítani, hogy mennyit költhetnek a motorgyártók a fejlesztések során. A költségvetési sapka bevezetése szerintük fontos lenne az F1-ben.

részletek
Olvastad már?