Steward
Dezső Attila
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. december 16. vasárnap

Red Bull

Sainz: Mindenki azt hiszi, utáljuk egymást Verstappennel

Mennyi beleszólása volt Max Verstappennek abba, hogy jövőre ne Carlos Sainz Jr. legyen a Red Bull pilótája? A spanyol szerint semennyi, mert már akkor tudta, hogy ez nem fog megtörténni, amikor 2017-ben a Renault-hoz igazolt.

részletek

Verstappen: A szezon elejét én rontottam el

Rágörcsölt és túl sokat akart, ezért alakult rosszul a 2018-as szezon első hat futama Max Verstappen számára. A holland pilóta apja tanácsainak köszönhetően szedte össze magát az év második felében.

részletek

Verstappen: Nem hazudunk a Honda teljesítményéről

Nem légből kapottak a Red Bull Racing azon kijelentései, melyek szerint a Hondával akár a világbajnoki címért harcolhatnak 2019-ben – jelentette ki Max Verstappen, akinek meggyőződése, hogy az új motorbeszállítónak köszönhetően jövőre sokkal jobban fognak teljesíteni.

részletek

Ricciardo ott lesz, Verstappen nehéz hétvégére készül Brazíliában

A Red Bull Racing pilótái vegyes érzésekkel vágnak neki a hétvégi Brazil Nagydíjnak. Míg Daniel Ricciardo az istállóval töltött utolsó két futamából szeretné a legtöbbet kihozni, addig Max Verstappen szerint ez Brazíliában nem lesz olyan egyszerű.

részletek

Vettel: Meg fogjuk előzni a Renault-kat

A Ferrari német versenyzőjét egyáltalán nem aggasztja a Renault jó tempója, szerinte versenykörülmények között előttük lesznek majd, viszont a Red Bull-lal egyelőre nem tudják tartani a lépést.

részletek

Ricciardo gyerekkora óta tudja: A versenygépek a legfurcsább szerkezetek

Daniel Ricciardo a Mexikói Nagydíjon mesélt arról, hogy kilencéves kora óta, amikor először romlott el alatta a technika, nem érti, valójában mi okozza a versenyautók különböző meghibásodását.

részletek

Verstappen: A Hondának jót tett, hogy szakított a McLarennel

Szent meggyőződése Max Verstappennek, hogy a Hondának jót tett, hogy külön váltak útjaik a McLarennel, hiszen így nem nehezedik rájuk akkora nyomás, és a saját tempójukban tudnak fejleszteni.

részletek

Marko: Verstappen nyerhetett is volna

A Red Bull tanácsadója, Dr. Helmut Marko szerint Max Verstappen akár meg is nyerhette volna az USA Nagydíjat, de a végén inkább hátrafelé kellett figyelnie, hogy megtartsa a második pozíciót.

részletek

Gasly nagy dolgokat vár jövőre a Hondától

Pierre Gasly rendkívül elégedett azzal a fejlődéssel, amelyet a Honda mutatott az idei évben. Egyre csak közelítenek a Mercedesre és a Ferrarira, ő pedig nagyobb célokat tűzött ki 2019-re.

részletek

Nem ülhet motorra Verstappen

Max Verstappennek nagy álma volt, hogy kipróbálhasson egy MotoGP-gépet, de a Red Bull elkaszálta a holland ezen vágyait. Szerintük túl veszélyes, és nem engedik meg Verstappennek.

részletek

Verstappen: Csatának nevezhető még ez egyáltalán?

Verstappen már egyáltalán nem biztos benne, hogy valóban csata folyik-e Hamilton és Vettel között a világbajnoki címért. Szerinte a Mercedesek tempóját nem tudja majd tartani a versenyen sem.

részletek

Abiteboul: A Red Bull miatt nem szerződtettük le Sainzot

Cyril Abiteboul a Japán Nagydíjon újabb fejleménnyel állt elő a pilótapiac idei alakulását illetően. A Renault vezérigazgatója azt állítja, a Red Bull akadályozta meg azt, hogy meghosszabbítsák Carlos Sainz szerződését.

részletek
Olvastad már?