Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. október 23. hétfő

Red Bull

Verstappen vesztét fékhiba okozta

Max Verstappen Sanghaj után ismét fantasztikus rajtot produkált és rövid idő után már az élmezőnyben harcolt. A kerékcseréje után azonban a fékek felmondták a szolgálatot és meg sem állt a falig – videóval.

részletek

Kik tesztelnek Bahreinben a topcsapatoknak?

A Bahreini Nagydíjat követően a mezőny nagy része Szahírban marad egy kétnapos tesztelésre, ahol az újításokat kipróbálhatják. Néhány meglepetést is találunk a legjobb három istálló felállásában.

részletek

Verstappen: Meg tudom verni Hamiltont, ez világos

A Red Bull holland versenyzője sosem volt szűkében az önbizalomnak. A 19 éves Verstappen szerint teljesen világos, hogy ha az autója engedné, megverné a Mercedes sztárját, Lewis Hamiltont is.

részletek

Ricciardo: Dehogy vagyunk közel, irtó messze vagyunk

Az első versenyt megelőző teszteken is látszott, hogy hátrányban a Red Bull, de akkor kisebb hátrányra gondoltak. Most Daniel Ricciardo elég őszintén kifakadt és borúsan látja a helyzetet.

részletek

Merre tovább? A koncepció hibás a Red Bullnál?

A Red Bull istállót a téli szünet alatt a Mercedes fő kihívójának kiáltották ki, ehhez képest az idény első része eddig nagy csalódás számukra. A bonyolult koncepció lenne a gond? Ezzel nem mindenki ért egyet.

részletek

Teljesen új Red Bull érkezik Barcelonától

Úgy tűnik, a korábbi világbajnok istálló, a Red Bull ráunt a nehezen vezethető autóra és teljesen átszabja már a jövő hónapra. Nem sokkal utána az új erőforrás is érkezik, onnantól az élre várják magukat a bikák.

részletek

Verstappen első, de nem elégedett

Max Verstappen az egyetlen, valamennyire értékelhető szabadedzést, a délelőttit megnyerte, de az eredmények nem igazán mérvadók. Nem is elégedett a pénteki nappal a holland.

részletek

Ricciardo leselkedett és rájött a Red Bull fő gondjára

Daniel Ricciardo nem vesztegette az időt és más csapatok belső kamerás felvételeit is nézegette a két hetes szünet alatt. Rá is mutatott a bikák egyik fő problémájára, ami közel sem csak az erőforráson múlik.

részletek

Ricciardo visszavett az igényekből

Daniel Ricciardo nagy reményekkel várta az szabályváltozások után a 2017-es idényt, de Ausztráliában szembejött a valóság. Jelentősen visszavett az igényekből és a reményei is alacsonyabban szállnak.

részletek

Renault – Az MGU-K frissítése már Oroszországban?

Mint korábban megtudhattuk, a teszteken tapasztalt komoly megbízhatósági gondok miatt a Renault erőforrásoknál visszatértek a 2016-os MGU-K alkatrészhez, ami azonban súlyosabb és gyengébb.

részletek

Red Bull: Nagy ugrás júniustól?

A Red Bull magához képest gyengécske teljesítménnyel kezdte a 2017-es évadot, de rengeteget várnak az aerodinamikai csomagjuktól és a felújított Renault-motoroktól, ami nyárra érkezik. Ezek együtt már át is hidalhatják jelenlegi hátrányukat.

részletek

Alesi a Ferrari győzelmét várja, mások óvatosabbak

Jean Alesi úgy érzi, hogy korábbi F1-es csapata, a Ferrari most már készen áll a világbajnoki cím megszerzésére és Kínában is kiválóan fog menni. Más szakértők még nem bocsátkoznak ilyen jóslásokba.

részletek
Olvastad már?