Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. március 20. kedd

Autó

Te milyen kereszteződést választanál?

A videóban jelzett "traffic flow" azt jelenti, hogy egy perc alatt hány autó képes áthaladni az adott kereszteződésen - harminc verzió kerül bemutatásra.

részletek

Ezért nem jó ötlet a fékteszt

Nem nagyon tudni, hogy mi volt itt az elképzelés, de csak akkor vált be a terv, ha ez az autós indokot keresett a hátsó lökhárító cseréjére.

részletek

Mitől félnek leginkább a magyar autósok?

Több mint 25.000 autótulajdonos megkérdezésével és visszajelzései alapján fejlesztette ki legújabb, vizes úton is gyors megállást biztosító gumiabroncsát a Bridgestone.

részletek

Hihetetlen, hogy hol préselték át ezt a kisbuszt

Kérdés nélkül, elsöprő magabiztossággal zavarta át ezen a szűk részen ezt a kisbuszt a sofőr - biztosan nem először tette meg mindezt, de ettől még jár az elismerés!

részletek

Őrülten megpakolták ezt az autót

Egy érdekes, de a várakozásoknak megfelelően sikertelen próbálkozásnak lehetünk szemtanúi - nem csodálkozhatunk rajta, hogy ez az autó úgy emeli az elejét, mint egy versenymotor kigyorsításkor...

részletek

Indulhat a nagy abroncscsere

A magyar autósok többsége március második felére időzíti a téli gumik nyárira való cseréjét, mikor várhatóan a hőmérséklet már tartósan meghaladja a 7°C fokot. Az utakon autózók ötöde még mindig nem tudja, hogy ha az abroncsok mintázat mélysége kevesebb, mint 3 mm, akkor az már egyáltalán nem biztonságos, pedig 60 százalékuk került már a kopott abroncsok miatt veszélyes helyzetbe - derült ki a Vredestein márciusi online kutatásából .

részletek

Nőnapi Alakreform a Pappas Auto szalonjában

A Pappas Auto nőnap alkalmából különleges eseménnyel kedveskedett hölgy ügyfeleinek: budapesti, Hunyadi János úti Mercedes-Benz szalonjában Rubint Réka, a Pappas Auto márkanagykövete tartott rendhagyó Alakreform edzést.

részletek

LF-1 Limitless: A jövő Lexusa

Ahogy az izzó vas kifinomult japán kardpengévé alakul a kovács pörölycsapásai alatt, úgy formázzák meg a Lexus LF-1 Limitless tanulmányautó vonalai a márka jövőbeli luxus crossover zászlóshajójának lehetséges körvonalait.

részletek

5 hiedelem a nyári gumik használatáról

Amilyen sokáig elhúzódott, olyan gyorsasággal intett búcsút nekünk a késői tél. Így már nem csak a ruhatárunkat érdemes tavasziasítanunk, de a gépjárművünk abroncsait is időszerű lecserélnünk. Több hiedelem is kering azonban az autósok körében a megfelelő gumik használatával, tárolásával kapcsolatban. A Delticom összegyűjtötte a legfontosabbakat, és szakértői segítségével igyekszik rendet tenni a fejekben.

részletek

Még egy lépéssel közelebb a hidrogén alapú jövő

A 2018-as Genfi Autószalonon a Toyota egy az üzemanyagcellás technológiában rejlő újabb lehetőségek bemutatására alkalmas tanulmányautó, a Fine Comfort Ride leleplezésével újabb hatalmas lépést tett a hidrogén alapú társadalom elérkezése felé.

részletek

A flottapiac élére született az új Toyota Auris

A 2018-as Genfi Autószalonon ünnepli világpremierjét a harmadik generációs Toyota Auris. Az európai szinten már most 45%-ban öntöltő hibrid elektromos változatban értékesített modell az eddiginél is dinamikusabb formatervvel, valamint a Toyota kettős hibrid-stratégiáját útjára indító, vadonatúj, kétliteres full hibrid hajtáslánccal lép színre. Az új hibrid hajtáslánc, és a tény, hogy a Toyota a C-HR-hez hasonlóan új Aurishoz már bemutatásától kezdve nem kínál majd dízel hajtást, alapjaiban rajzolhatja át a dízelektől tömegével elforduló flották piacát is.

részletek

Indulhat a nagy abroncscsere

A magyar autósok több mint fele március második felére időzíti a téli gumi nyárira való cseréjét, bízva abban, hogy hőmérséklet akkora már tartósan meghaladja a 7°C fokot. Az utakon autózók ötöde még mindig nem tudja, hogy ha a futófelület mintázat mélysége kevesebb, mint 3 mm, akkor az már egyáltalán nem biztonságos, pedig 60 százalékuk került már kopott abroncsok miatt veszélyes helyzetbe - derült ki a Vredestein márciusi online kutatásából .

részletek
Olvastad már?