Steward
Gellérfi-Csizmadia Gergő
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. április 24. hétfő

Autó

Körrekordot döntött a Type R a Nürburgringen

Egy hónappal genfi világpremierjét követően ismét a nemzetközi érdeklődés középpontjába került a vadonatúj Civic Type R. A Honda nagy teljesítményű hot hatch-e minden idők leggyorsabb elsőkerék-hajtású autójának bizonyult a Nürburgring Nordschleifén - 2017. április 3-án a fejlesztéshez használt próbamodell 7 perc 43,8 másodperc alatt ért körbe a legendás német aszfaltcsíkon.

részletek

Magyarországon az új Citroen C-Elysée

A Citroen C-Elysée frontrésze teljesen megújult. Az új lökhárítónak köszönhetően magára ölti a márka új stílusát és még jobban kifejezésre jut robusztussága és szélessége.

részletek

Játékrendőr figyelmezteti a balatoni sofőröket

Az emberi tevékenység 170-szer gyorsabbá teszi a klímaváltozást, mint a természeti erők – állapította meg az Ausztrál Nemzeti Egyetem egy korábbi felmérése (ANU). A felmelegedésben komoly hatása van az autók használata közben kibocsátott szén-dioxid és egyéb szennyező gázok növekedésének! A vezetési stílusunk megváltoztatásával, a szervizbe való gondos ellenőrzéssel, sokat tehetünk a globális felmelegedés ellen! Erre figyelmeztet Füred kapitány, a játékrendőr, aki egy Fiat 500-ast vezet.

részletek

Na de hogy került ez a közútra?

Nem éppen erre számítanánk egy kereszteződésben - a lámpánál álló gyalogos sem értette igazán a helyzetet...

részletek

Magyar dizájnzsenik és az új Nissan Micra

Mindannyian jól tudjuk bármilyen tárgyról is van szó a forma egy igazán meghatározó ismérve. Nincs ez másképp az autók esetén sem. Különösen fontos a forma a kisautók esetében, hiszen ez az egyik tulajdonság, ami meghatározza a gépjármű szerethetőségét, vonzóságát. Így van ez a Nissan Micra-val is.

részletek

Vajon hány millióba került ez a csattanás?

Szinte megszakad a szívünk: ilyen, amikor egyszerre törik össze egy méregdrága Ferrari és egy méregdrága Lamborghini.

részletek

Kéttónusban érkezik a népszerű Toyota

Várhatóan júniusban, Auris Selection néven érkezik a márkakereskedésekbe a hazánkban is rendkívül népszerű, hibrid változatban is elérhető középkategóriás Toyota modell legújabb, kéttónusú fényezéssel készült változata: az egyes elemek fekete fényezése teszi különlegessé a Gyöngyház fehér, Tokió vörös és Gránitszürke színekben elérhető modelleket.

részletek

Magyarország kedvencei: Te milyen színű autót vezetsz?

Magyarország kedvenc színe a kék, de a leggyakoribb autószínnek hazánkban a fehér, az ezüst és a szürke számít. Ha tehetnék, sokan választanának maguknak fekete és persze kék kocsit – többek közt ez derül ki a PPG Trilak első Színtérkép felméréséből.

részletek

Tatabányán készül a Bridgestone szuperabroncsa

Tatabányán készül a Bridgestone legújabb gumiabroncsa, amellyel defekt esetén akár 80 km is megtehető 80 km/órás sebességgel.

részletek

Merész külsőt kap a jubileumi Type H furgon

A Citroen egy másik kreatív és merész francia márkával, a le coq portiffal szövetkezett. A közös munka eredményével az április 25-én megnyíló Birminghami Autószalonon találkozhatunk.

részletek

A C-HR törése is elismerésre méltó

A kategóriateremtő, és lenyűgöző, futurisztikus dizájnja, valamint a forradalmi, negyedik generációs hibrid meghajtás révén elképesztő értékesítési sikereket elérő Toyota C-HR utasvédelmi teljesítményével és aktív biztonságával is kiérdemelte az elismerést: az Euro NCAP tesztjén ötcsillagos minősítést szerzett.

részletek

Látványos pályaművek a Lexus dizájnversenyén

A világ vezető prémium hibrid autógyártója, az elmúlt években formabontó, futurisztikus formatervű, jövőbemutató technológiákkal teletűzdelt modelljei révén értékesítéseit világszerte látványosan növelő Lexus által meghirdetett formatervezési díjra, amelynek a YET, azaz az ’Ugyanakkor’ volt a témaköre, 63 országból összesen 1152 nevezés érkezett.

részletek
Olvastad már?