Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. május 22. kedd

Autó

Egy újabb teljesen érthetetlen baleset

Mit keres a szembejövő sávban, miért nem látja, hogy ott jön valaki és miért nem áll meg, miért nem reagál?

részletek

Mennyi idő alatt gyorsul 0-ról 308-ra egy M5-ös BMW?

Azt nem mondanánk, hogy autóbarát megoldás volt beülni és azonnal elküldeni 300 km/h fölé, de tény, hogy impresszív bemutatót tartott.

részletek

Húszezer rajongót kápráztattak el az autócsodák a Balatonnál

Hatalmas sikerrel zárult a mára a régiónk egyik legnagyobb klasszikus autókülönlegességeket felvonultató seregszemléjévé avanzsáló, idén ötödik alkalommal megrendezett Balatonfüred Concours d’Elegance.

részletek

Kérhet vasárnaptól műszakivizsga-papírt a rendőr vagy nem?

Május 20-a után az már kevés lesz, hogy ha valaki bemutatja az autó forgalmi engedélyét a közúti ellenőrzésnél – szóltak a sajtóhírek, az ORFK azonban cáfolt.

részletek

Íme a BMW iNEXT modell – most először

2018. május 17-én, a BMW Group nagyszabású évértékelő konferenciáján Harald Krüger, a vállalatcsoport igazgatótanácsának elnöke leleplezte a BMW iNEXT modell koncepciójának első dizájnvázlatát.

részletek

Már egy repülőgépet is elhúz a Tesla

A Quantas légitársaság egyik Boeingjét vontatja egy Tesla Model X P100D - elégnek bizonyult az 1000 NM nyomaték ahhoz, hogy elhúzza a jó 130 tonnás "utánfutót".

részletek

Érthetetlen: itt mégis mi történt?

Teljesen váratlanul nem hogy leszorította, de konkrétan lelökte az útról a mellette haladót ez az autóst - az lehetetlen, hogy nem látta, de akkor mi történt?

részletek

Le Mans-ban tartja világpremierjét az új BMW 8-as Coupé

A bajor prémiumgyártó 2018. június 15-én, a legendás 24-órás megmérettetés előestéjén leplezi le legújabb luxus sportkupéját. A sorozatgyártásra kész modellt a BMW M8 GTE versenyautóval párhuzamosan fejlesztették a mérnökök, hogy a márka ügyfelei a hétköznapok útjain is a lehető legintenzívebb vezetési élményt élhessék át.

részletek

Teljesítmény, kifinomultság: ezt ígéri az új Lexus

A világ vezető környezetbarát prémium hibrid autógyártójaként ismert Lexus Európában eddig még ismeretlen, a tengerentúlon azonban hat generációt megélt luxusszedánja, a hetedik generációs ES esetében az érzelmeket ébresztő dizájn a gyártó szerint hűen tükrözi az autó menetdinamikai képességeit: az eddig is kényelmes és csendes futásáról ismert szedán átalakításával ugyanis kategóriaelső vezetési élményt és teljesítményt kínáló autó született, megőrizve a környezetbarát hibrid elekromos hajtás előnyeit. Az ES modellkínálatában ugyanakkor most először megjelenik az F SPORT változat.

részletek

Itt vajon mi volt a terv?

Nem teljesen értjük, hogy mi volt a cél és az elképzelés az alábbi videóban szereplő autósnál - az biztos, hogy csinált némi kárt a saját és a többiek autójában is.

részletek

Világpremier a GTI-találkozón – Golf GTI TCR Concept

Új fejezet nyílik a Golf GTI történetében: a 213 kW/290 LE1 teljesítményű Golf GTI TCR Concept világpremierjekor Jürgen Stackmann, a Volkswagen AG igazgatótanácsának az értékesítés területéért felelős tagja a nemzetközi TCR-sorozat azonos nevű versenygépének utcai változatát leplezte le. A premiernek május 10-én, a legendás GT-találkozó keretében az osztrák Reifnitz am Wörthersee adott otthont. Amint Jürgen Stackmann kiemelte: „Közvetlenül a versenysportból származó sportmodellként a Golf GTI TCR Concept egyelőre tanulmány, az év végére azonban valóra kívánjuk váltani e GTI-víziónkat”.

részletek

A Bálnától az óceánpartig: Portugáliába indult kilenc klasszikus Mini

Hosszú útra vállalkozott kilenc klasszikus Mini tulajdonosa múlt hét pénteken: nagy becsben tartott, gyönyörű autóikkal mintegy 3 000 kilométert megtéve Budapestről Portugália nyugati óceánpartjára igyekeznek, hogy részt vehessenek a 40. Nemzetközi Mini Találkozón.

részletek
Olvastad már?