Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. augusztus 21. hétfő

Autó

Így jársz, ha kifordulsz mások elé

Hogy miért fordult ki a kamerás autó elé az alábbi videóban szereplő sofőr, az rejtély, mindenesetre hamar rájött, hogy hibát követett el. Legkésőbb akkor, amikor az oldalán állt meg a Kia...

részletek

Bemutatkozik a BMW Concept Z4 tanulmányautó

A kaliforniai Pebble Beach Concours d’Elegance idei felvonásán a bajor prémiumgyártó a végtelen szabadság négykerekű szimbólumának progresszív előfutárát gurítja reflektorfénybe.

részletek

Használjuk ki a nyár utolsó heteit

Nem jutottál el nyaralni? Ne szomorkodj, még megteheted! Azért, hogy teljesen felhőtlen legyen a kiruccanás, a Europcar Autókölcsönző - mint az utazások szakértője - összegyűjtött néhány hasznos tippet és előnyt az utolsó pillanatos nyaralásokhoz.

részletek

Az önvezető technológia az autóvásárlást is ösztönözheti

Nagyobb távolságokra és szabadidős utazásokra a sofőrök csaknem kétharmada önvezető autót használna. A volán mögött inkább az utasokkal beszélgetnének és pihenéssel töltenék az idejüket. Az automatizált parkolás és parkolóhely-keresés szerepel a leginkább vágyott önvezető funkciók élén.

részletek

Nagyobb hatótávolság az elektromos és hibrid autóknak

A Continental új nyári gumiabroncsával megnő az elektromos és hibrid autók hatótávolsága - tavasz óta hetven különböző méretben érhető el a kereskedőknél.

részletek

Amikor magukkal ragadnak a lóerők

Van úgy, hogy az ember izmozni akar és nagyon csúnya égés lesz belőle - most éppen egy ilyen esetet mutatunk meg.

részletek

A mobilozás az új ittas vezetés?

Még mindig rengeteg autóst látni telefonnal a kezében, pedig így hatszor nagyobb esélyünk van a balesetre, mint ha ittasan ülnénk a volán mögé.

részletek

170-nel hajtott a buszsávban a magyar autós

Elképesztő jelenet: bődületes tempóval száguldozott a belvárosban a magyar mercedeses és közben még ő káromkodott - erre elég nehéz mit mondani.

részletek

A szupersportautó az utálat tárgya?

Nagyon úgy fest - ha meglátják az emberek, akkor megdobálják, kávéval, jégkrémmel "díszítik", vagy éppen leköpik. Elképesztő jelenetek.

részletek

Mélygarázsnak nézte a lépcsőt egy nő

Ráadásul további problémák is adódtak az esetnél, amikor szóltak neki, hogy nem az van, amit gondol - nehéz napja volt a sofőrnek.

részletek

Öt egyedi BMW M modellautó a Shell töltöállomásokon

Első alkalommal - a Shell és a BMW nagyszabású együttműködésének köszönhetően - öt egyedi BMW M modellautó érhető el és gyűjthető össze országszerte bármely Shell töltőállomáson.

részletek

Meglepő dolog segítette a Lexus tervezését

Az autótervezés legmodernebb eszközei manapság a virtuálisvalóság-rendszerek és a számítógépes szimulációk. Ám a világ vezető hibrid prémium autógyártója, a japán Lexus olyan helyről merített ihletett a hatalmas várakozások övezte LC luxuskupé radikálisan új futóművének megalkotásához, amire a legtöbben álmunkban sem gondolnánk.

részletek
Olvastad már?