Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. október 20. péntek

Autó

Semmiből feltűnő szellemautó okozott balesetet

Lehetetlen: úgy érkezett meg az autó, hogy egy pillanattal korábban még sehol sem volt. A helyszín Szingapúr, az eset pedig minimum rejtélyes - mi történhetett, amit nem látunk?

részletek

Hogyan és hová autózzunk ősszel?

Hullanak a falevelek, rövidebbek a nappalok, fokozatosan csökken a hőmérséklet és reggelente nyirkosabbak az utak is. Ezeknek a tényezőknek köszönhetően megváltoznak a vezetési körülmények, ami miatt jobban oda kell figyelni a vezetésre. Mire ügyeljünk, hogyan készítsük fel autónkat az őszre? A Europcar Autókölcsönző szakértői készítettek erről egy összeállítást, plusz még ajánlanak néhány ideális őszi úticélt is.

részletek

Volkswagen Golf 138 forintért

Hatodik alkalommal rendezett márkatalálkozót a Volkswagen a Hungaroringen idén szeptember 23-án, a hagyományokhoz hűen idén is egy Golffal gazdagabban távozhatott a rendezvényről a legszerencsésebb látogató. A Das WeltAuto játékán a Pest megyei Mátyus Imre ajánlata nyert, ő vehette át a VI-os Golfot a Porsche Pestnél október közepén.

részletek

Menetpróba - Stílus- és méretváltás

Új kategóriában lépett színre a Suzuki üdvöskéje: az újdonság terepe a város és a trendi, fiatalos vevők.

részletek

Idős, külföldi autóval járnak a magyarok

Továbbra is sok magyar vásárló dönt külföldi autó mellett, ennek köszönhetően még mindig emelkedik a használt autó import - derült ki a Datahouse statisztikáiból. Januártól szeptember végéig 115.396 gépkocsi érkezett határon túlról, ami 7,8 százalékos növekedést jelent a tavalyi évhez hasonlítva. A 2012-es import boom óta már 600.000 külhoni kocsit vettek a magyar vásárlók, aminek hatvan százaléka tíz évnél idősebb volt, így ez idő alatt 360.000-nél több kérdéses állapotú négykerekű jött be az országba.

részletek

Hibrid flotta a MOL-Pick Szeged kézilabdabcsapatának

Immáron hatodik éve támogatja a MOL-PICK SZEGED férfi kézilabda csapatát a világ legzöldebb és leginnovatívabb autógyártójának tartott, a társadalmi felelősségvállalás számos területén is aktív Toyota. Az együttműködés meghosszabbítására ünnepélyes keretek között, október 18-án, három nappal a nagy várakozások övezte Szeged-Veszprém rangadó előtt, a Toyota Kovács Autóház szegedi telephelyén került sor, ahol egyúttal átadásra került a csapat rendelkezésére bocsátott 19 környezetbarát hibrid Toyota RAV4 modell is.

részletek

Rali csak nőknek

A Nissan Navara Amerikába tart, hogy részt vegyen egy 2000 kilométeres, „szívós és intelligens”, kizárólag nők részvételével zajló ralin...

részletek

Menetpróba - Vadmacska eladása és szelídítése

A brit márka jóvoltából bepillanthattunk a prémium autók különleges értékesítési módszereibe, és erős félórára belebújhattunk egy kupé tulajdonos bőrébe, aki a mindennapokban egy 400 lóerős autót hajt. Élveztük a vezetés minden percét!

részletek

Így előz egy tahó autós Keszthelyen

Hogy miért gondolta úgy, hogy ő szabadon elmehet a sor mellett és behajthat a körforgalomba, azt nem tudjuk, de biztos rendkívül fontos dolga volt, míg a többieknek biztos nem.

részletek

Szenzációs: ilyen volt a közlekedés 107 éve

Az egyik legelső rögzített belsőkamerás közlekedési felvétel - a helyszín Melbourne, Ausztrália, az időpont pedig 1910. Nagyszerű képsorok!

részletek

Komoly bukás: ezért ne autózzunk két keréken

A két keréken gyorsulást nem az autóknak találták ki, mégis rendeznek erre épülő bajnokságot - ha viszont valami balul sül el, akkor nagyon nagyot lehet zakózni. Mutatunk egy ilyet.

részletek

Michelisz: Az eddigi legjobb autóm!

Hazánk egyik legnépszerűbb sportolója, Michelisz Norbert a Honda Racing Team (WTCC) hivatásos versenyzője és a M1RA magyar csapat vezetője, tulajdonosa átvehette az új, 320 lóerős továbbfejlesztett Honda Civic Type R-jét.

részletek
Olvastad már?