Steward
Gellérfi-Csizmadia Gergő
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. május 25. csütörtök

Autó

Elszabadult kamion tarolt a belvárosban

Hiába próbáltak menekülni az autósok, nem sok esélyük volt - amikor fék nélküli kamiont lát valaki a tükörben, az nem jó jel...

részletek

Ezt vajon parkolónak nézte ez a BMW-s?

Úgy érezte, hogy itt éppen jó helyen fog állni az autó.

részletek

Tengelyig érő vízben még nem kell aggódni

Tegnap a hirtelen jött felhőszakadás következtében Budapest több pontján gyakran fél méteres vízben kellett gázolnia az autóknak. Valószínűleg ennek kapcsán sok tulajdonosban merült fel a kérdés, hogy mindez okozhat-e kárt a személyautókban? „Ha a víz a tengelyek magasságáig ér, akkor az autó gond nélkül átvészeli a vízben történő haladást, de ha ennél feljebb éri víz a járművet, akkor már komolyabb problémákkal kell szembesülni” – hívta fel a figyelmet Simon Péter, a Duna Autó Zrt. műszaki igazgatója.

részletek

A Lexusnak áll a zászló?

Miközben a jelek szerint a dízel botrány még egyes prémium gyártókat sem kerülte el, a Toyota prémium márkája, az értékesítéseit hazánkban is elképesztő ütemben növelő Lexus nem csupán nem kínál dízel modelleket, de értékesítéseiben kimagasló arányban szerepelnek a környezetbarát hibrid modellek: az idei év első négy hónapjában az Európában eladott Lexusok 68%-a hibrid volt, míg Magyarországon ez 95,7%-ot tett ki.

részletek

Feladja a leckét a vetélytársaknak az új Jeep Compass

Meghatározza az irányt a kompakt szabadidőjárművek piacán a Fiat Chrysler. Az új Jeep® Compass első, Opening Edition változata megérkezett Magyarországra.

részletek

Raliversenyző a X. Mercedes-Benz Classic Csillagtúra

Családi kirándulásként vett részt a gödöllői Opel Gaál márkakereskedés csapata a május 19–21-e között megrendezett X. Mercedes-Benz Classic Csillagtúrán.

részletek

Íme Texas legjobb nagy teljesítményű kupéja

A Lexus lenyűgöző szupersport kupéja, az LC ezúttal ismét Amerikában kapott rangos elismerést: ezúttal a Texas Legjobb Nagy Teljesítményű Kupéja” díjat ítélték a világszerte elképesztően sikeresnek bizonyuló modellnek. A díj már csak azért is fontos a japán luxusmárka számára, mert Amerika az, ahol a Lexus megszületett, jóllehet az elmúlt közel harminc évben Európa és Ázsia prémiumautó vásárlóinak szívét is meghódította.

részletek

Meghatározó méretek: Minden téren megnőtt az Ibiza

Az új SEAT Ibiza belső tere jelentősen megnövekedett, elődjéhez képest az új modell lényegesen robosztusabb és biztonságosabb. Vessünk egy pillantást az autó külső méreteire: 4 059 milliméteres hosszával, 1 780 mm szélességével és 1 444 mm (1 429 mm az FR kivitel) magasságával az elődjénél meglepően, összesen 87 milliméterrel szélesebb, 2 milliméterrel rövidebb és egy milliméterrel alacsonyabb. A legfontosabb azonban, hogy méretváltozásai nyomán olyan erőteljes autó karakterét tükrözi, amely valósággal "tapad az útra". Ebben pedig kulcsfontosságú szerepe van az új MQB A0 platformnak.

részletek

Mindent bele! - Érkezik a MINI One D Countryman

A brit prémiumgyártó emlékezetes innovációkkal bővíti tovább palettája és extrafelszereltsége kimeríthetetlen tárházát: érkezik a MINI Countryman új belépő szintű modellje és első hálózatról tölthető tagja, átalakul a központi műszeregység és számos járművezérlési opció, illetve bemutatkozik az Apple CarPlay előkészítés, az éberségfigyelő rendszer és az Always Open felszereltségi csomag.

részletek

Megvárta a biciklist, majd elütötte

Nem is értjük az alábbi esetet: nem indul el, amikor mehetne és elindul, amikor megérkezik a kerékpáros - igaz, utóbbi meg a kanyarodó sávból haladt volna tovább egyenesen.

részletek

Úgy gondolta, hogy kifér még - de miért?

Vagy a kamerás autó a Kóbor Grimbusz és a muglik számára láthatatlan?

részletek

Amikor egy rossz fékezés nagy bajt okoz

Kis bajból nagy baj lett - egy féktávon keresztbe álló autó miatt.

részletek
Olvastad már?