Steward
Strommer Benjamin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. június 29. csütörtök

Autó

Az új X-Trail – a világ legnépszerűbb SUV-ja

A Nissan X-Trail a világ legnépszerűbb szabadidő-autója megújult, fejlesztései még tovább növelik minőségét és kifinomultságát. Az újítások közül kiemelhető az átdolgozott jellegzetes és robusztus új külső, a jobb minőségű és egyben vonzó új fejlesztéseket is felvonultató belső tér, az új még praktikusabb megoldások, illetve az utazást az eddigieknél is biztonságosabbá tévő új innovatív technológiák.

részletek

A Hilux meghódította a Kalahári sivatagot

A világ legnépszerűbb, egyben legkeményebbnek tartott pickupja, a magyarországi pickup értékesítések egyharmadát is kitevő Toyota Hilux ismét bizonyított: az utcai modellre épült versenygép ezúttal a Kalahári sivagatot hódította meg: nem csupán az első két helyet hódította el, de minden géposztályban az első helyen végezve, elsöprő győzelmet aratott a 2017. június 23-25-én Jwanengben (Dél-Botswana) megrendezett Toyota Kalahári Botswana 1000 Sivatagi Versenyen.

részletek

Közös fejlesztésű önvezető autók a láthatáron

A Continental fejlesztő partnerként és rendszerintegrátorként csatlakozik a BMW, az Intel és a Mobileye együttműködéséhez. Céljuk egy olyan új, a teljesen automatizált vezetéshez szükséges együttműködési modell kialakítása, amely méretre szabható megoldásokat kínál a teljes autóipar számára a világon.

részletek

Az új SEAT Arona - modern városi karakter

Megérkezett az új SEAT Arona, a spanyol márka új SUV-ja, mely egy tegnap esti média eseményen mutatkoozott be Barcelonában. Az új SEAT Arona hivatalosan szeptemberben, a Frankfurti Autókiállításon mutatkozik be a nagyközönségnek.

részletek

Focus RS a Tour de France futamon

A Ford Motor Company ma bejelentette, hogy 2019 végéig meghosszabbították a márka és a Team Sky szerződését, így az autógyár továbbra is személyautókkal és haszongépjárművekkel segíti az elit kerékpáros csapat működését.

részletek

A színfalak mögött: Lexus és a Valerian

Pillantsunk be a színfalak mögé, és lássuk, hogyan dolgozott együtt a Lexus Luc Bessonnal és a Valerian formatervező csapatával a SKYJET megalkotásán: a francia sztárrendező hamarosan érkező scifi-eposza, a Valerian és az ezer bolygó városa megalkotásában közreműködő japán luxusautó márka, a Lexus révén megtudhatjuk, hogyan készült el a filmben szereplő SKYJET űrhajó, és azt, hogy milyen hatással volt a márka formatervezési és mérnöki filozófiája a SKYJET végső formájának kialakítására.

részletek

Qashqai: Prémium crossover kimagasló új formatervvel

A Nissan Qashqai, Európa legnagyobb számban eladott városi crossovere, jelentős fejlesztéseket kapott, melyek tovább erősítik prémium státuszát.

részletek

Ízig-vérig SUV - Megérkezett az új BMW X3

Tizennégy esztendővel ezelőtt, az első BMW X3 piaci bevezetésével új méretosztály született az SUV szegmensben: beköszöntött az SAV (Sports Activity Vehicle) modellek korszaka.

részletek

Menetpróba: Erdőn-mezőn hajtottuk az új Koleos-t!

Nem várt körülmények között tudtuk kipróbálni az új Renault Koleos-t: a csúcsfelszereltségű, és 4x4-es modelleket a Duna árterén át vezető földutakon és terep pályán tettük próbára... Ez teljesen új megközelítése a mai suvoknak, mert pont ezt nem várná az ember a látszat terepjáróktól.

részletek

Többé nem kell körbe-körbe nézelődni

Mind ismerjük azt a stresszes érzést, amikor a forgalomban meghalljuk a sziréna hangját, és próbáljuk megállapítani, honnan közelít a megkülönböztető jelzést viselő jármű – hiszen ha nem adunk neki időben utat, azzal feltartjuk, és bajt okozhatunk másoknak.

részletek

Amikor elrohan előled a járműved

Vajon a sofőr gyorsabb jármű nélkül, vagy a jármű sofőr nélkül? Érdekes versenyfutás...

részletek

Bele akart rúgni az autóba - komoly baleset lett a vége

Igaz, így is komoly balesetet okozott egy motoros az autópályán.

részletek
Olvastad már?