DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 26. péntek
Egyéb

A mormoták tankkal készülnek a Kanadai Nagydíjra

Nagyon mókás, fiktív interjút készített egy amerikai mormotával az F1 kommunikációs csapata - az érintett állatka megemlékezett a 2007-es Kanadai Nagydíjon szerepet kapó „nagyapjáról” is.

Honnan a legjobb nézni a Kanadai Nagydíjat?

Torontóból. Itt túl zajos nekem. Legalábbis az volt. Nem tudom, mi történt az elmúlt néhány évben, de már a gondolataidat is hallani. Az viszont hátrány, hogy nem hallod azokat a „gazembereket”!

Ez baj?

Nem annyira, mint amikor a nagyapám megpróbált átkelni az aszfalton 2007-ben. Éppen egy új odú felderítésére indult, amikor… egyszer csak eltűnt. A következő, amit láttam, hogy egy Anthony Davidsonnak hívott gyilkos mániákus megjelent a tévében, ahogyan az egyik szerelője megpróbálta lekapargatni az első szárnyáról azt, ami a nagyapából maradt. De visszavágunk, az idei futamra már tankkal készülünk.

De hírnévre tettetek szert, mint az F1 első számú fenyegetői a vadvilágból, nem?

Igen, és nézzék meg mi történt azóta, mennyien próbálkoztak ugyanezzel: rókák, kutyák, az az átkozott sirály tavaly… a Szingapúri Nagydíjon pedig valami tűzokádó sárkány akarta megenni a kölyök Verstappent.

Amikor a Super Aguri csapata észrevette, hogy a szóban forgó „nagyapát” elütő Anthony Davdison megjelent a garázs előtt:

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: