DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 26. péntek
Egyéb

Kommentátorként köthet ki Felipe Massa

Jó esély tűnik arra, hogy az F1-től elbúcsúzó pilóta egy televíziós közvetítésben tűnjön fel jövőre – meglepetésre nem egy brazil, hanem valószínűleg olasz tévének dolgozhat.

A 14 éven át tartó karrierjét befejező Felipe Massa korábban leszögezte, jövőre biztosan látogatást tesz öt-hat nagydíjon, de ezeken nem csak nézelődni fog, hanem dolgozni is. Korábbi szavai alapján szponzori munkákra gyanakodhattunk, egy friss hír azonban arról számolt be, hogy a rajongók örömére tévés közvetítésben fog feltűnni. Az UOL Esporte szerint kommentátor vagy szakértő lehet, ám nem a brazil Globo csatornánál.



„Nem fogok a Globóval dolgozni, mivel ők nem utaznak ki a versenyekre. Ha tévézni fogok, a pályán leszek majd, épp ezért másokkal tárgyalok, Brazílián kívül” – idézi az UOL Massát. „Az elképzelésem az, hogy évi öt-hat versenyre megyek el, jelen állás szerint pedig ez nem valósulhat meg a Globóval.”

A brazil forrás szerint Massa a Sky Italia televízióval tárgyal, amely más (nem feltétlenül olasz) nagy neveket is soraiban tud: Jean Alesi és Jacques Villeneuve is nekik dolgozik, ahogyan a korábbi GP2-es bajnok, Davide Valsecchi.

Massa egyébiránt úgy véli, a korábbi pilóták megállják a helyüket tévésként is: „Azt nem tudom, hogy a legjobb kérdéseket teszik-e fel, de sokszor kérdeznek érdekeset. Tudják, miről beszélnek, hiszen ők maguk is ebben éltek.”

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: