DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 26. péntek
Egyéb

Montezemolo képviselője tagadja a Schumacher-kommentet

Számtalan sajtóorgánum friss tényként közölte Luca di Montezemolo egyik tavaszi nyilatkozatát, melyet Michael Schumacher állapotával kapcsolatban tett - az olasz képviselője most valóban megszólalt.

Számtalan külföldi és magyar hírportál is tényként közölte a hírt, hogy Michael Schumacher állapota javul, melyet Luca di Montezemolo, a Ferrari egykori elnöke osztott meg a sajtóval. A Formula.hu elsők között osztotta meg olvasóival, hogy a hír bár valós, de több hónappal ezelőtt született. A 2013 végi síbalesete után öntudatlan állapotban lévő hétszeres világbajnokot óriási csend övezi, a család és a menedzsment hivatalos úton nem ad ki információkat róla.

A németországi Bild című lap, mely folyamatosan közelről követte Schumacher pályafutását, a felmerült hírek után úgy vélekedett, hogy a német expilóta állapota „nem változott számottevően”. A Sky Italia el tudta érni Montezemolo egyik szóvivőjét, aki kommentálta az újból felkapott híresztelést. „Soha nem tett ilyen kijelentéseket, és hónapok óta nem mondott semmit Schumacher állapotával kapcsolatban" - mondta, majd hozzátette, hogy a pletykák „teljesen megalapozatlanok”.



Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: