DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. június 17. hétfő

Montezemolo

F1-Archív: Schumacher 100 éves koráig maradhat

Montezemolo arról beszélt, a németnek akármeddig helye lesz a Ferrarinál; Hill felvetette, hogy Senna vezetői hibát követett el Imolában; a Mercedes állította, bokszrekordot döntött. Ezek voltak április 20. F1-es hírei.

részletek

F1-Archív: Schumacher 1000 fontos órát ajándékoz minden ferrarisnak

Bernie Ecclestone a visszatérő hétszeresre teszi pénzét, Montezemolo szerint Alonso kitölti 2016-ig tartó Ferrari-szerződését, Schumacher drága karácsonyi ajándékkal lepte meg a csapattagokat: ilyen F1-es híreket olvashattunk december 24-én.

részletek

F1-Archív: Nem zavarja a Ferrarit, hogy Raikkönen néha berúg

Trulli a Ferrarinál bebizonyítaná, Schumacher nem a legjobb versenyző, Montezemolót nem zavarja az új igazolás életstílusa, Alonso nem ismeri Raikkönent, Perez tanácsot ad az újonc Verstappennek. Ilyen F1-es híreket olvastunk az évek során december 20-án.

részletek

F1-Archív: Villeneuve lehülyézte a két ferrarist

A kanadai szerint Rubens Barrichello és Michael Schumacher is viccet csinált a sportból 2002-ben. Lauda 52 évesen tesztelni akar, Alonso a McLarenhez igazol, Rosbergnek vécépapírra van szüksége: ezek voltak a hírek december 19-én.

részletek

F1-Archív: A Ferrari-elnök leszólta Massát

Először kapta meg a BBC rangos díját Hamilton, Webber még nem akar visszavonulni, a Ferrari nem áll Schumacher Mercedes-szerződésének útjába, szuperszámítógép a BMW-Saubernél. Ezek voltak december 14. hírei 2000 óta.

részletek

F1-Archív: Raikkönen bajnokhoz méltón segítse Massát!

Alonso távozni készül a Ferraritól, kiújult Raikkönen hátfájása, Villenueve jót nevetett az indianapolisi befutón, Jos Verstappen a vádlottak padján testi sértés miatt: október 3. F1-es hírei.

részletek

F1-Archív: A Ferrari nyilvánosan megdorgálta Alonsót

Baleset történt a Renault kamionjával az M1-en, Button szemébe idegen test került, Wolff magyarázkodik, a BMW kiszáll, Massa visszavonulást ígér, ha második számú lesz, Hamilton a Hungaroringen, Ralf Schumacher Hockenheimben uralkodik: ezek voltak június 29. F1-es hírei.

részletek

F1-Archív: Schumacher nem bánta meg 1997-et

Nyilvánosságra hozták a Kubica-baleset adatait, Rosberg megérdemeltnek tartja büntetését, Montezemolo olasz világbajnokot szeretne a Ferrarinál. Június 20. hírei az F1-ből.

részletek

A Ferrari beültette volna Rossit a Sauberbe

Már a régmúltba való visszatekintésnek számít a korábbi Ferrari-elnök, Luca di Montezemolo legújabb nyilatkozata, aki Valentino Rossi első, 2004-es F1-es tesztjéről és annak utóhatásairól beszélt.

részletek

Segítséget ajánlott a Ferrarinak az exelnök

„Tudom, mik a problémáik és helyrehozhatom őket” – mondja Luca di Montezemolo. Úgy véli, a jelenlegi felsővezetés nem ért a Formula-1-hez: Stefano Domenicali lenne az ideális vezér.

részletek

Ezek a hibák vezettek a Ferrari kudarcához

A Ferrari nagy árat fizetett, mikor bevezették a turbó hibrid erőforrásokat 2014-ben, Luca di Montezemolo pedig most elmondta, hogy mi vezetett azóta a most tapasztalható krízisig.

részletek

Montezemolo: Nem így kellett volna szakítani Vettellel

A Ferrari egykori elnöke, Luca di Montezemolo úgy véli, nincs abban semmi rossz, hogy Sebastian Vettel és a Ferrari útjai szétválnak, viszont a szakítás módja nem mindegy.

részletek