DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 25. csütörtök
Egyéb

Kiss Norbi szerelmével és Hófehérkével készül a Szigetre

Vitorlázás, strandolás, kirándulás után Kiss Norbi és kedvese Márti közös szerelmüknek az állatvédelemnek hódolnak a sorsdöntő augusztus végi hungaroringi kamion EB futam előtti pihenő időben.

- Kemény, küzdelmes időszak áll mögöttem, hiszen az új csapatnál, új autóval kellett kihoznom magamból és a technikából a lehető legtöbbet, ráadásul a szívemhez legközelebb álló megmérettetés a hazai szurkolók előtti futam még előttünk áll - meséli Norbi, hozzátéve: a futamok közötti pihenőidőben - már amikor van - minden alkalmat megragadunk szerelmemmel Mártival, hogy közös szerelmünknek az állatvédelemnek hódoljunk. Ezért különös öröm, hogy a Macskaárvaház Alapítvány, amelynek kuratóriumi tagja vagyok, idén lehetőséget nyert a bemutatkozásra a Sziget Fesztivál, Civil Sziget rendezvényén, ahol sok tízezer magyar és külföldi ismerheti meg céljainkat, az állatok védelmét, az állatkínzás elleni küzdelmet és a felelősségteljes állattartás fontosságát. Norbi hozzátette:

Kiss Norbert-01-CZ_resize



- Kedvesem Márti mindig mellettem áll és a versenyeken az utazásokon is figyel arra, hogy nekem csak a versenyzésre kelljen koncentrálnom. Természetesen most is együtt leszünk a Szigeten a Macskaárvaház standon, de itt Mártira is, rám is egyforma feladat hárul, minél több embert meggyőzni az állatvédelemnek.

Örömteli és megtisztelő volt a felkérés, hogy részt vehet alapítványunk a Sziget Fesztiválon, különösen azért is, mert óbudai civil szervezet vagyunk és jó érzés egy ilyen világhírű óbudai rendezvény részese lenni - mondta Bóday Csilla az alapítvány titkára, hozzátéve: nehéz dilemma volt számunkra, hogy egy ilyen nagyszabású fesztivál forgatagába bármely jó cél érdekében is szabad-e egy állatot vinni. Végül alapítványunk egyik lelkes aktivistája, a világhírű macskatenyésztőként és állatvédőként is ismert Pál Laca barátunk ötlete adta a jó megoldást. Laca gondozásában él egy nagyon vagány, nyugodt természetű mentett cicánk Hófehérke, aki születése óta süket, így bizonyosan nem fenyeget az a veszély, hogy a fesztivál hang ereje megzavarja nyugalmát. Ugyanakkor imádja ha simogatják, szeretgetik, foglalkoznak vele. Így Kiss Norbi mellett, Laca kíséretében Hófehérke, vagy, hogy a külföldi szigetelők is értsék, Little Snow White, lesz a Macskaárvaház Alapítvány standjának sztárja.

Macskaárvaház logó_1

 

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: