DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 19. péntek
Egyéb

Massa kisfia lopta el a show-t Interlagosban

A Brazil Nagydíj hétvégéje alatt a kis Felipinho Massa már-már izgalmasabb műsort csinált és nagyobb figyelmet kapott, mint édesapja.

A brazil pilóta fia - aki hamarosan betölti hatodik életévét - gyakori vendég a Formula-1-es paddockban, szinte minden futamra elkíséri apját. Ez természetesen nem volt másként Interlagosban sem, ahol ismét a színfalak mögött nézte meg a versenyt. Felipinho nagy rajongója az autóversenyzésnek, de ezúttal nem élvezte annyira a futamot és inkább másik szenvedélyét, a focit választotta vasárnap. A hétvégén több híres brazil játékossal is találkozott, köztük Alexandre Patóval és Nenével - utóbbival még egy rögtönzött meccset is lejátszott.

felipinho2



A kisfiú nemcsak a verseny alatt, hanem már vasárnap reggel is remekelt. Amíg apját az egyik brazil televízió két riportere interjúvolta, addig Felipinho bohóckodni kezdett és kijavította őt, amikor hazájuk labdarúgó-bajnokságáról beszélt. Később átsétált a Williams motorhome-jába, hogy megnézze a rajtot, de hamarosan már egy szétkenődött fagylalt borította az arcát. Anyja, Raffaela a képernyőt figyelte és férjének drukkolt, egyik szemét viszont kénytelen volt Felipinhón tartani, aki néhány kör után elvesztette az érdeklődését a futamot illetően.

felipinho3

Miután apja pozíciója nem változott, a kisfiú otthagyta a tévét és inkább játszani ment, de ez sem kötötte le igazán, így labdázni kezdett. Anyja nem sokkal később kiküldte inkább a paddockba, ahol több a hely. Felipinho több mint egy órán keresztül focizott kint, közben nekiütközött néhány embernek és egyszer egy falnak is, de egy pillanatra sem veszítette el szeme elől a labdát. Játékával magára vonta a riporterek és a fotósok figyelmét is, így ellopta a show-t. A verseny után Nené is csatlakozott a kisfiúhoz és együtt passzolgattak a Williams garázsa mögött.

 „Imád focizni. Ebben a korban még nehéz megmondani, hogy mi lesz belőle, ha felnő, de Felipinhónak jó a labdaérzéke” – mondta a CR Vasco de Gama csatára, aki egyébként jó barátja Massának.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: