DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. május 2. csütörtök
Egyéb

Hamiltont jövőre már a filmvásznon láthatjuk

Az F1 háromhetes szünetében a bajnoki éllovas egy filmforgatáson bukkant fel, a Zoolander 2-ben fog szerepelni, amelyet 2016 februárjában mutatnak be a mozikban.

Lewis Hamilton 27 pontos előnnyel vezeti a Formula-1-es világbajnokságot, a következő versenyre, a Spanyol Nagydíjra pedig csak május második hétvégéjén kerül sor. Az ESPN beszámolója szerint a brit a szünetben Rómában tartózkodik, a Zoolander 2 forgatásán, ahol egy cameoszerepet játszik el.

A világbajnokról fotók is megjelentek, amelyeken Olivia Munn színésznő mellett ül, a divatbemutató-jelenetben a rendező-főszereplő Ben Stiller, valamint Owen Wilson is szerepet kap. Azt nem tudni, hogy Hamilton meg fog-e szólalni a filmben. A Daily Mail információi szerint a Mercedes versenyzője magánrepülővel érkezett Rómába, az éjszaka zajló forgatásra, és másnap távozott is onnan.



A brit világbajnok, akiről nemrég nyilvánosságra került, hogy hazája leggazdagabb sportolója, sosem titkolta, hogy zenészként vagy színészként betörne a popszakmába. Korábban a főleg zenei világban érdekelt XIX Entertainment menedzselte, akikkel tavaly év végén szakított, ám nem sokkal később szerződést kötött a Purple PR céggel, amely olyan nevekkel dolgozik együtt, mint Adele, Beyonce vagy Calvin Harris. Hamilton bevallotta, gyakran jár stúdiókban és még versenyhétvégén is sokszor írogat dalszövegeket.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: