DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. május 22. szerda
F1

Hamilton a popszakmában folytatja az F1 után?

A jelek arra mutatnak, hogy ez a regnáló F1-es világbajnok célja. Egy zenei céghez csatlakozott nemrég, és bevallotta, versenyhétvégéken is dolgozgat jövőbeli slágerein.

A hírről a brit The Telegraph számolt be tegnap, kiemelve, hogy a pilóta ezzel párja, Nicole Scherzinger nyomdokaiba léphet, ha egyszer felhagy a Formula-1-ben versenyzéssel. Hamilton idén szakította meg kapcsolatát az XIX Entertainmenttel, Simon Fuller menedzsmentcégével – az ő ügyfeleit elsősorban a zenei világ résztvevői alkották, Hamilton autóversenyzőként kilógott a sorból, azért választhatott így, hogy Fuller zenei próbálkozásaiban is segíthesse őt.



Hamiltonnak továbbra sincs menedzsere, de szerződést kötött a Purple PR céggel, amelyhez olyan nevek tartoznak, mint Adele, Beyonce vagy Calvin Harris. A lap emlékeztet rá, hogy Hamilton gyakran vitt rappereket és egyéb művészeket vendégként az F1 nagydíjaira. Egy korábbi, a világbajnoki cím megnyerése után adott nyilatkozatot is felelevenítettek, amelyben a Mercedes pilótája arról beszélt, gyakran jár a stúdióban, hogy előkészítse első R&B albumát. „Gyakran írogatok, még versenyhétvégéken is” – vallotta be.

A lap kiemelte, hogy a pilóta továbbra sem rendelkezik 2016-ra szóló szerződéssel, és bár mindkét fél hajlik a folytatásra, a részleteket menedzser híján kell – a Mercedeshez való csatlakozását Simon Fuller segítette – pontosítania. Hamilton szintén elveszítette Ferrarihoz távozó teljesítménymérnökét, Jock Cleart.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: