DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 26. péntek
Egyéb

Ismét a Lexus lett a legmegbízhatóbb

A neves brit Which? Car magazin olvasói szerint a Lexusnak nincs párja a megbízhatóság terén: ez volt az egyetlen márka, amely maximális, ötcsillagos értékelést szerzett a a magazin 2016. évi felmérésen.

A felmérés eredményei csaknem 60 ezer autótulajdonos valós, mindennapi tapasztalatai alapján születtek meg, olyan eseményeket figyelembe véve, mint a műszaki meghibásodások, a javítási költségek, a gyakran előforduló hibaforrások, vagy a javítások időszükséglete, azaz hogy hány napig tartott orvosolni a problémát. A Lexus minden téren kiemelkedő eredményt ért el a Which? Car felmérésen, amely a különböző méretosztályok legjobb új és használt típusait sorolja fel. Ötcsillagos megbízhatóságával az új autók közül az NX crossover bizonyult a legjobb kompakt szabadidőjárműnek, míg a második és harmadik generációs RX modellek a használt nagyméretű szabadidőjárművet keresők számára testesítik meg a legjobb választást.

Lexus_NX_3_1



Az IS és GS szedánok a nagyautók, illetve a luxusmodellek szegmensében a legjobb négy között végeztek, míg a ferdehátú CT 200h az új középkategóriás típusok közül elnyerte a „legjobb vétel” minősítést.

Lexus_IS_1

„A Which? terméktesztjei és vizsgálatai világszerte ismertek pontosságukról és alaposságukról. Ez teszi különösen értékessé számunkra a mostani eredményt. A Lexus nem csupán kiváló járműveinek köszönheti hírnevét, hanem annak a kiemelkedő tulajdonosi élménynek is, amelyben ügyfeleit részesíti. Ezért különösen fontos számunkra ez a pozitív visszajelzés, ami igazolja termékpalettánk, valamint a bemutatótermekben és márkaszervizekben nyújtott szolgáltatások értékét.” – hangsúlyozza Ewan Shepherd, a Lexus nagy-britanniai igazgatója.

Lexus_GS_4

Nem a Which? az egyetlen szervezet, amely szerint a Lexus tartós minőséget és ügyfélelégedettséget kínál, újonnan éppúgy, mint használt autóként. Az idei Auto Express Driver Power felmérésen példa nélküli sikert aratott a Lexus, amely amellett, hogy két modelljével megszerezte az első és második helyet, további három típusával is a legjobb tíz között végzett. Az Autocar pedig az IS prémium sportszedánt választotta meg az év használt autójának.

 

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: