Steward
Admin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. szeptember 20. hétfő

Lexus

Minden korábbinál ütősebb és könnyebb lett a Lexus utcai versenyautója

Versenyautó-optikával, a márka történetének legerősebb V8-as motorjával és egy rendkívül limitált példányszámú, exkluzív különkiadással folytatja pályafutását a Lexus RC F szuperkupé.

részletek

Egyedülálló szolgáltatással segít balesetes ügyfeleinek a Lexus

Egy autóbaleset akkor is komoly megrázkódtatás lehet az autósoknak, ha egyáltalán nem szenvedtek el fizikai sérülést. A Lexus új alkalmazása segít az ügyfeleknek higgadtan, lépésről lépésre elintézni mindent, amire a biztosítóval, rendőrséggel folytatott együttműködés során szükségük lehet.

részletek

Mi az, ami szebben szól egy Lexus LFA-nál? Öt Lexus LFA!

Szenzációs, eddig titkos videók kerültek fel a közelmúltban a Youtube-ra, amelyek a szupersportautó fejlesztésekor készültek Japán egyik legnagyobb és legmodernebb tesztpályáján.

részletek

A vadonatúj Lexus NX

A vadonatúj NX új fejezetet nyit a Lexus számára, ugyanis külső és belső formatervével, valamint hajtásláncaival egyaránt új irányokba tart, beleértve a Lexus történelmének első plug-in hibrid hajtását. A továbbfejlesztett menetdinamika még élvezetesebb és közvetlenebb vezetési élményt kínál, az új generációs médiarendszerek és kapcsolódási lehetőségek pedig szorosabb köteléket fonnak a felhasználó és a jármű közé. Fejlett technológiák fokozzák a biztonságot, a kényelmet és a praktikumot.

részletek

Kompakt sportkupét fejleszthet a Lexus

Több iparági forrás szerint a Lexus lefelé bővítené kupékínálatát. Az LC és az RC alá besoroló modell alapját az új generációs Toyota GR 86 adhatná, de komoly változásokra számítunk – a lemezek szintjén és azok mögött is.

részletek

Lexus V8-as hajtja az év legbizarrabb offroad átépítését

Az autóépítés terén minden lehetséges, ám a készítőnek vállalnia kell a következményeket. A Lexus-motoros Bentley Arnage terepjáró a példa arra, hogy akkor is végezhető igényes és (majdnem) ízléses munka, ha minden határon átlépünk.

részletek

Bemutatkozott a vadonatúj Lexus NX

A prémium sláger crossover második generációjaként a vadonatúj NX új fejezetet nyit a Lexus számára, ugyanis külső és belső formatervével, valamint hajtásláncaival egyaránt új irányokba tart, beleértve a Lexus történelmének első plug-in hibrid elektromos hajtását. A továbbfejlesztett menetdinamika még élvezetesebb és közvetlenebb vezetési élményt kínál, az új generációs médiarendszerek és kapcsolódási lehetőségek pedig szorosabb köteléket fonnak a felhasználó és a jármű közé. Fejlett technológiák fokozzák a biztonságot, a kényelmet és a praktikumot.

részletek

Több mint egymillió eurót kérnek a legcsillogóbb Lexus LFA-ért

Elképesztő áron kínálnak eladásra Németországban egy szinte még új példányt a limitált szériás japán szupersportautóból. De nem csak a Lexus LFA ára, a színe is hihetetlen.

részletek

Shuduval a Lexus kimaxolta a virtuális élményt

Fogta a pixelek szintjén létező tanulmányautóját a Lexus, és kölcsönadta egy teszt erejére a világ első digitális szupermodelljének. A különleges kivitelű Lexus LF-Z és Shudu találkozása egy új világba vezeti be a XXI. század fogyasztóját.

részletek

A Sanghaji Autószalonon leplezték le az új Lexus ES-t

Az Európában és hazánkban 99%-ban öntöltő hibrid elektromos autókat értékesítő Lexus a Sanghaji Autószalonon mutatta be egyik legfontosabb hibrid zázlóshajója, a felsőkategóriás luxuslimuzing ES új generációját. A világ legzöldebb luxusautógyártója még magasabb szintre emelte a Lexus ES modellekre hagyományosan jellemző, kivételesen csendes működést és kiváló menetkomfortot, a továbbfejlesztett felfüggesztésnek, fékpedálnak és az ES F SPORT modellekben elérhető adaptív felfüggesztésnek (AVS) köszönhetően pedig a vezetési élmény is még kellemesebb lett. A külső megjelenés és a belső formaterv változásai még stílusosabbá és eredetibbé teszik az autót, amelyben a kifinomult, innovatív technológiákat felsorakoztató aktív biztonsági rendszereket a legújabb Lexus Safety System+ fogja csokorba.

részletek

Íme az LF-Z Electrified: a Lexus új korszakának víziója és előhírnöke

Az Európában mintegy 98%-ban környezetbarát és praktikus öntöltő hibrid elektromos autókat értékesítő Lexus ma tartotta az LF-Z Electrified koncepció világpremierjét: az akkumulátoros elektromos tanulmányautó megmutatja a Lexus márka jövőképét, és a vállalat villamosítással kapcsolatos terveit. Mindez előhírnöke annak, hogy a Lexus még tovább gyorsítja az új autóinak fejlesztését, hogy kielégítse a színes és egyre változó fogyasztói igényeket: húsz vadonatúj vagy megújult Lexus modell jelenik meg a piacon 2025-ig, és a világ legfejlettebb öntöltő hibrid elektromos meghajtású modelljei mellett számos akkumulátoros elektromos és plug-in hibrid elektromos meghajtású modell is helyet kap a kínálatban. A gyors és hatékony járműfejlesztés érdekében a Lexus Japánban, Simojamában egy új üzleti és technológiai központban egyesíti technológiai, formatervezői és konstrukciós részlegeit.

részletek

Vadonatúj tanulmányautó érkezik a Lexustól

A világ legzöldebb luxusautógyártójaként ismert Lexus hamarosan új tanulmányautó bemutatásával enged bepillantást a márka izgalmas és fenntartható jövőképébe.

részletek
Olvastad már?