Steward
Strommer Benjamin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2022. augusztus 19. péntek

Lexus

Érkezik az új Lexus RX plug-in hibrid

A vadonatúj Lexus RX plug-in hibrid elektromos hajtással és teljesítmény öntöltő hibrid elektromos kivitelben is elérhető lesz

részletek

Goodwoodban lesz először látható a Lexus várva várt elektromos sportautója

A Lexus tisztán elektromos, nagyteljesítményű sportautó-víziója első európai szereplését a legendás Goodwood-i pályán tartja majd: a Lexus LFA szellemiségében fogant Lexus Electrified Sport koncepció a júnus 23. -26. között megrendezésre kerülő Goodwood Festival of Speeden debütál.

részletek

Egészpályás letámadásra készül a Lexus: jön a vadonatúj RX

A világ elsőszámú környezetbarát luxusautómárkája, az Európában mára 99%-ban öntöltő hibrid elektromos autókat értékesítő Lexus egy sor fontos új modell idei bemutatása után tovább emeli a tétet: június 1-én leleplezi globálisan legfontosabb modellje, az RX nagyméretű SUV legújabb generációjat.

részletek

Új technológiákkal és még gazdagabb felszereltséggel frissül a Lexus UX

Izgalmas újdonságokkal frissül a Lexus belépő modelljének számító hihetetlenül népszerű UX kompakt SUV. A slágermodell megkapja a japán luxusautómárka vadonatúj multimédiás rendszrét, amely gyorsabb és intuitívabban működik, 8” vagy 12” érintőképernyővel rendelkezik, valamint over-the-air frissítéseket és felhő alapú navigációt is felvonultat.

részletek

Leleplezték az akkumulátoros elektromos nagyméretű SUV Lexus RZ-t

A ma Európában közel 100%-ban öntöltő hibrid elektromos Lexus 2030-ra 100%-nan akkumulátoros elektromos autókat értékesít majd a kontinensen, a japán luxusautómárka pedig meg is tette az oda vezető út fontos mérföldkövét azzal, hogy bemutatta második akkumulátoros elektromos modelljét, és egyben az első Lexust amely a márka vadonatúj dedikált BEV platformjára épül.

részletek

Hamarosan bemutatják az új elektromos Lexust

A mára Európában és Magyarországon 99%-ban öntöltő hibrid elektromos autókat értékesítő Lexus komoly ambíciókkal rendelkezik az elektromosítás még magasabb szintre emelésének terén. A vállalat 2030-ra Európában, Észak-Amerikában és Kínában kizárólag akkumulátoros elektromos autókat értékesít majd, amelynek fontos mérföldköve lesz a vadonatúj, dedikáltan akkumulátoros elektromosnak fejlesztett RZ nagyméretű SUV bemutatása április 20-án.

részletek

Kevesebb mint 2,5 másodperc alatt gyorsul százra a Lexus LFA elektromos utóda

A Toyota prémiummárkája újabb részleteket árult el az évtized második felében érkező villámgyors szupersportautóról.

részletek

Nincs megbízhatóbb autómárka a Lexusnál?

A Lexus immár a harmadik egymást követő alkalommal ismét megkapta a neves brit What Car? megbízhatóságért járó díjat, amely a magazin éves megbízhatósági kutatásán elért kiváló eredmény elismerése. A mértékadó brit magazin olvasó szerint tehát nincs megbízhatóbb autómárka a Lexusnál.

részletek

Megint egy Lexus, amibe szerelmes leszel

A Lexus stílusosan Valentin-napra időzítette vadonatúj akkumulátoros elektromos sportautója új fotóinak és videóinak publikálását, ami vélhetően sokaknak elrabolja majd a szívét. A zéró emissziós autócsoda külseje már önmagában elegendő ahhoz, hogy szaporábban dobbanjon a szív, ám ha még a 2 másodperces 0-ról 100-ra gyorsulás és a 700 kilométeres hatótáv is szóba kerül, a szerelem első látásra borítékolva van.

részletek

Ennél vagányabb nyitott Lexus még nem létezett

Egy amerikai autóépítő úgy döntött, hogy speedsterré alakítja át meseszép LC 500 Convertible-jét.

részletek

Egyedi felkészítésű offroad LX-et villant Tokióban a Lexus

A Lexus egyedi felkészítésű LX offroad modellel készül a 2022-es Tokiói Autószalonra. A japán autógyártó Európában nem forgalmazott, legnagyobb méretű SUV-jából készült különleges modell a Lexus és a JAOS Corporation közös projektje, a kalandvágy stílusos megtestesítője, amely az LX 600 OFFROAD JAOS elnevezést kapta.

részletek

Új akkumulátoros elektromos Lexus SUV érkezik

Az Európában és és Magyarországon is 99%-ban öntöltő hibrid elektromos autókat értékesítő Lexus új akkumulátoros elektromos modellel bővíti kínálatát jövő évben.

részletek