Steward
Gobodics Tamás
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. április 15. csütörtök

Lexus

Vadonatúj tanulmányautó érkezik a Lexustól

A világ legzöldebb luxusautógyártójaként ismert Lexus hamarosan új tanulmányautó bemutatásával enged bepillantást a márka izgalmas és fenntartható jövőképébe.

részletek

Eladó egy Lexus motoros Toyota Hilux, egyenesen a Dakar Raliról

Ötliteres Lexus sportmotor hajtja azt a Toyota Hiluxot, amely eladósorba került az interneten. Az ára átszámolva több mint 75 millió forint, pedig nem vadonatúj – sőt, meglehetősen keményen használták a versenyek során, ennek ellenére hibátlan állapotban van.

részletek

Ezek a legmegbízhatóbb autók

Drasztikusan javult a fiatal autók megbízhatósága 2020 során: nem egy, hanem négy márka is a bűvös 100 hiba/100 autó pontszám alá tornázta eredményét a J. D. Power mértékadó felmérésén. A Lexus visszaszerezte elsőségét, így az elmúlt tíz év során kilencedik alkalommal bizonyult a legmegbízhatóbb autómárkának.

részletek

Steve McQueen forog a sírjában: a Lexus LC 500 elverte a Ford Mustang Bullittot

Gyorsulási, gördülő rajtos, és lassulási versenyben is összemérték a két sportkocsi tudását a népszerű CarWow csatorna videójában, az eredmény nem volt sokáig kérdéses…

részletek

A piac egyik legfejlettebb elektromos autója lesz a Lexus UX 300e

A várhatóan idén év végén Magyarországon is bemutatkozó UX 300e az Európában és hazánkban 99%-ban környezetbarát, öntöltő hibrid elektromos modelleket értékesítő Lexus első akkumulátoros elektromos hajtású modellje. Az UX 300e-vel a részben vagy teljesen elektromos autók fejlesztésében legnagyobb tapasztalattal rendelkező prémium autógyártóként a Lexus a piac egyik legfejlettebb és leghatékonyabb akkumulátoros autóját építette meg azért, hogy az autó leendő tulajdonosainak ne kelljen kompromisszumot kötniük.

részletek

A Lexus LS tökéletesebb, mint valaha

A Lexus fejlesztőmérnökei a legapróbb részletekig megvizsgálták a világ legzöldebb luxusautógyártójának zászlóshajója, az LS felsőkategóriás csúcslimuzin menettulajdonságait, kényelmét és csendjét befolyásoló tényezőket.

részletek

Bemutatta a jövő elektromos négykerékmeghajtását a Lexus

A világ vezető környezetbarát luxusautógyártója, az Európában és hazánkban már most 95%-ban öntöltő hibrid elektromos autókat értékesítő, jövőre pedig már első akkumulátoros elektromos modelljét is bemutató Lexus DIRECT4 néven mutatja be elektromos hajtásainak új generációs szabályozó technológiáját: ez biztosítja majd a jövő Lexus hibrid elektromos és akkumulátoros elektromos autóinak egyedi vezetési élményét és menetdinamikáját, azonnali és gyors beavatkozást lehetővé téve mind a négy keréken, a környezeti hatásoknak és a vezető akaratának, utasításainak megfelelően. Az új technológia alkalmazása a korábbinál is szabadabb kezet enged majd a jellegzetes Lexus-stílusú tervezés újraértelmezésében.

részletek

Jön a Lexus UX Sport

Hamarosan érkezik a fiatalabb városi autósokat megcélzó, stílusos Lexus UX Sport crossover, amely a japán luxusautógyártó legkelendőbb modellje, az UX sláger SUV legújabb változata. A merész formavilágú és versenyképes árú autó 18 colos fekete könnyűfém tárcsákkal, sötétített Bi-LED fényszórókkal és teljesen fekete hűtőráccsal készül. A luxusmárka díjnyertes Kyushu üzemében, Takumi mesterek felügyelete alatt gyártott UX Sport utasterét különleges Fekete Tahara kárpitozás díszíti.

részletek

Űrkorszakot idéző, mindennapi használati eszközöket mutatott be a Lexus

A ma Európában és hazánkban mintegy 98%-ban öntöltő hibrid elektromos autókat értékesítő Lexus első akkumulátoros elektromos hajtású modellje, a vadonatúj UX 300e 2021-ben érkezik Európába, Magyarországon várhatóan az év második felétől lesz elérhető. A UX slágercrossover elektromos változata felvillanyozó menettulajdonságokkal büszkélkedhet, melyekhez világszínvonalú kidolgozottság és zajszint párosul, mindezt a Lexus elektromobilitásban betöltött vezető szerepe szavatolja. E kivételes tulajdonságokat most egy olyan új „virtuális otthon” környezet közvetíti, amit Chris Labrooy vizuális formatervező hívott életre.

részletek

Lexus IS TRD Modellista: gyorstuning japán módra

A megújult Lexus IS szedai piaci bevezetésével gyakorlatilag egy időben a márka tradicionális japán tuningpartnerei, a TRD és a Modellista is bemutatták a módosított modellhez kínált optikai csomagjaikat.

részletek

A japánoknak külön szavuk van az autó szeretetére

Keitarou Hinoue a világ vezető környezetbarát luxusautógyártója, a Lexus formatervező csapatának egyik legtehetségesebb ifjú tagja. Ő felel az utastéri formákért, funkciókért, és ebben a minőségében kicsit a “jövőbe is lát”, hiszen a ma megtervezett részleteknek már a holnap felhasználói igényeihez és megoldásaihoz, az elektromos autózáshoz és az önvezetéshez kell igazodniuk. A Două Locuri blogger által készített alábbi beszélgetésben ő mesél többek között a japánok különös autószeretetéről, az „Aisháról”.

részletek

Liberty Walk Widebody Lexus LC500: relatív harmónia

Lehet valami egyszerre elegáns és vulgáris? Megfér egy testben az arisztokratikus kifinomultság és a gettók nyers valósága? Szentségtörés vagy mennybe menetel egy Liberty Walk-féle Lexus LC500?

részletek
Olvastad már?