DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2023. március 24. péntek

Lexus

Másfél év, és búcsút inthetünk a kormánykeréknek

2024 első félévében egyedülálló extrával bővíti tisztán elektromos típusának opciós listáját a Lexus. A One Motion Grip kormány formája pont ugyanolyan innovatív és felszabadító, mint az azt lehetővé tevő technológia.

részletek

Bemutatkozik a vadonatúj Lexus RX

A Lexus célja a nagy méretű prémium SUV modell, az RX újraalkotása volt, méghozzá a típus gazdag örökségét alapul véve, de mindeközben áttörve a formai és technológia határokat, ezzel növelve az autó tudását és vonzerejét, hogy még szélesebb rétegeket tudjon megszólítani.

részletek

A gepárd ihlette: a Lexus RZ mer különbözni

A gepárd sprintjében rejlő erő ihlette a Lexus első dedikáltan akkumulátoros elektromosnak fejlesztett autója, a hamarosan hazánkba is megérkező RZ nagyméretű SUV egyensúlyát. A „Next Chapter” formanyelv orsó formájú testje bepillantást enged a Lexus formavilágának jövőjébe, míközben a „Seamless E-motion” koncepció a letisztultsággal képes élettel telivé varázsolni a megjelenést. A Lexus dizájnerei ugyanis hisznek abban, hogy a forma képes kifejezni az elektrifikációban rejlő teljesítményt, kifinomultságot és vezetési élményt.

részletek

Kiemelt figyelmet szentel a kerékpárosok biztonságának a Lexus

Az egészség és környzezettudatos szemlélet folyamatosan növekvő népszerűsége világszerte és hazánkban is magával hozta a keréppárral közlekedők számának növekedését, amelynek minden korábbinál nagyobb lendületet adott a Covid járvány is. A kerékpárosok forgalomban betöltött megnövekedett szerepére a világ vezető környezetbarát luxusautómárjája, a Lexus egy innovatív aktív biztonsági rendszer kifejlesztésével és bemutatásával válaszolt. A rendszer a már az utakon is egyre nagyobb számban feltűnő NX SUV mellett a hamarosan érkező akkumulátoros elektromos ktromos RZ és ötödik generációs RX típusokban is benne lesz.

részletek

Érkezik az új Lexus RX plug-in hibrid

A vadonatúj Lexus RX plug-in hibrid elektromos hajtással és teljesítmény öntöltő hibrid elektromos kivitelben is elérhető lesz

részletek

Goodwoodban lesz először látható a Lexus várva várt elektromos sportautója

A Lexus tisztán elektromos, nagyteljesítményű sportautó-víziója első európai szereplését a legendás Goodwood-i pályán tartja majd: a Lexus LFA szellemiségében fogant Lexus Electrified Sport koncepció a júnus 23. -26. között megrendezésre kerülő Goodwood Festival of Speeden debütál.

részletek

Egészpályás letámadásra készül a Lexus: jön a vadonatúj RX

A világ elsőszámú környezetbarát luxusautómárkája, az Európában mára 99%-ban öntöltő hibrid elektromos autókat értékesítő Lexus egy sor fontos új modell idei bemutatása után tovább emeli a tétet: június 1-én leleplezi globálisan legfontosabb modellje, az RX nagyméretű SUV legújabb generációjat.

részletek

Új technológiákkal és még gazdagabb felszereltséggel frissül a Lexus UX

Izgalmas újdonságokkal frissül a Lexus belépő modelljének számító hihetetlenül népszerű UX kompakt SUV. A slágermodell megkapja a japán luxusautómárka vadonatúj multimédiás rendszrét, amely gyorsabb és intuitívabban működik, 8” vagy 12” érintőképernyővel rendelkezik, valamint over-the-air frissítéseket és felhő alapú navigációt is felvonultat.

részletek

Leleplezték az akkumulátoros elektromos nagyméretű SUV Lexus RZ-t

A ma Európában közel 100%-ban öntöltő hibrid elektromos Lexus 2030-ra 100%-nan akkumulátoros elektromos autókat értékesít majd a kontinensen, a japán luxusautómárka pedig meg is tette az oda vezető út fontos mérföldkövét azzal, hogy bemutatta második akkumulátoros elektromos modelljét, és egyben az első Lexust amely a márka vadonatúj dedikált BEV platformjára épül.

részletek

Hamarosan bemutatják az új elektromos Lexust

A mára Európában és Magyarországon 99%-ban öntöltő hibrid elektromos autókat értékesítő Lexus komoly ambíciókkal rendelkezik az elektromosítás még magasabb szintre emelésének terén. A vállalat 2030-ra Európában, Észak-Amerikában és Kínában kizárólag akkumulátoros elektromos autókat értékesít majd, amelynek fontos mérföldköve lesz a vadonatúj, dedikáltan akkumulátoros elektromosnak fejlesztett RZ nagyméretű SUV bemutatása április 20-án.

részletek

Kevesebb mint 2,5 másodperc alatt gyorsul százra a Lexus LFA elektromos utóda

A Toyota prémiummárkája újabb részleteket árult el az évtized második felében érkező villámgyors szupersportautóról.

részletek

Nincs megbízhatóbb autómárka a Lexusnál?

A Lexus immár a harmadik egymást követő alkalommal ismét megkapta a neves brit What Car? megbízhatóságért járó díjat, amely a magazin éves megbízhatósági kutatásán elért kiváló eredmény elismerése. A mértékadó brit magazin olvasó szerint tehát nincs megbízhatóbb autómárka a Lexusnál.

részletek