DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. március 29. péntek
Egyéb

Tucson szállítja az Henri Delaunay kupát

„Azzal, hogy az UEFA EURO 2016 színeiben pompázó, különleges kialakítású Tucson kompakt szabadidőjárművel támogatjuk a trófea körmenetét, a lehető legnagyobb publicitást biztosítjuk az Henri Delaunay kupa számára, mielőtt a trófea jogos tulajdonosához: a július 10-én a Stade de France stadionban megrendezett döntő győzteséhez kerül.” – mondta Thomas A. Schmid, a Hyundai Motor Europe ügyvezető igazgatója.

Megtisztelő feladat

A turné vonata a 2016-os labdarúgó Európa-bajnokság színeiben tündököl. Nem kevesebb, mint harminc megállóban biztosít majd lehetőséget a nagyközönségnek a trófea megtekintésére. A vonat minden egyes állomáshelyen 2-3 napig tartózkodik. Érkezésekor az ünnepélyes megnyitót a kupa díszfelvonulása követi. A 25 várost érintő turné tizenegy állomásán egy Hyundai Tucson kompakt szabadidőjárműnek jut a megtiszteltetés, hogy a parádén az Henri Delaunay kupát szállítsa. A Tucson hátuljában kialakított, egyedi gyártású vitrinben elhelyezett kupa kiemelt védelem alatt utazik. A tároló egy motoros mozgatású platformon nyugszik, ami lehetővé teszi a trófea felemelését vagy lesüllyesztését, attól függően, hogy mozog vagy egy helyben áll a Tucson. Az emberek lefotóztathatják magukat a kupával, és egy akár azonnal le is tölthetik az elkészült fényképeket.

Tucson in UEFA EURO 2016



A Hyundai Tucson a következő állomáshelyeken vesz részt a felvonuláson: Caen (április 4-5.), Amiens (április 6-7.), Lens (április 8-10,l), Mulhouse (április 11-12.), Toulouse (május 6-8.), Marseilles (május 13-15.), Montpellier (május 16-17.), Besançon (május 30-31.), Reims (június 1-2.), Lyon (június 3-5.) és Strasbourg (június 6-7.)

A legjobban rajtoló európai Hyundai modell

A vadonatúj Tucson minden korábbi Hyundai modellnél sikeresebben rajtolt az európai piacon az értékesítés 2015. szeptemberi beindítása után. A Tucson emellett kategóriájának egyik legbiztonságosabb tagja is, ahogy azt maximális, ötcsillagos Euro NCAP értékelése is bizonyítja. A Hyundai Motor az európai piacokon forgalmazott Tucson modelleket egytől egyig a Cseh Köztársaságban működő gyártóüzemében állítja elő. Ezzel is elkötelezettséget vállalt a térség iránt. A Hyundai olyannyira megbízik európai üzemeinek gyártási minőségében, hogy a Tucson összes itt gyártott példányát a vállalat iparág-vezető ötéves, kilométer-korlátozás nélküli gyártói garanciájával értékesíti.

Az UEFA régi, hivatalos partnere

A Hyundai Motor az UEFA labdarúgó Európa-bajnokság hivatalos partnere. A sportesemény hivatalos autóipari partnereként a Hyundai Motor a Belgium és Hollandia által megrendezett UEFA EURO 2000 óta biztosítja a bajnokság hivatalos járműflottáját, hogy a játékosok, a tisztviselők és a vendégek biztonságosan és kényelmesen utazhassanak a labdarúgó Európa-bajnokság egyes helyszínei között. 

 

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: