DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. március 28. csütörtök
USA

Magyar szponzora lesz a bostoni IndyCar-futamnak

Boston utcái jövőre debütálnak az IndyCar naptárában, de már tudni lehet, melyik cég fogja szponzorálni az eseményt: az a LogMeIn nevű IT-cég, melyet 2003-ban, Budapesten alapítottak.

Szeptember első hétvégéjén rendezik meg az IndyCar történetének első Bostoni Nagydíját, ami nekünk, magyaroknak azért lehet érdekes, mert egy hazánkban alapított cég lesz az esemény főszponzora. A LogMeIn Boston legnagyobb IT-cége a város innovációs negyedén belül, mely a helyben 500, világszerte pedig 1000 főt foglalkoztat. A szoftverfejlesztő cég a bostoni Seaport Hotelben, az első Internet of Things - Xperience nevű eseményén jelentette be a szponzori szerződést, mely büszke arra, hogy névadó támogatóként lesz jelen a városban annak első IndyCar-versenyén.



„Ez hatalmas győzelem Boston városa számára, sokkal több turistát és a helyi vállalkozások növekvő támogatottságát várjuk majd tőle” - nyilatkozta Martin J. Walsh, Boston polgármestere”. A Bostoni Nagydíj városunk sikerét szimbolizálja, és izgatottak vagyunk, hogy együttműködhetünk az IndyCarral, valamint az olyan cégekkel, mint a LogMeIn. A világ legjobb sportrajongóinak szeretnénk egy újabb lehetőséget biztosítani a szurkolásra” - tette hozzá Walsh.

Az IndyCar 2016-os szezonja előreláthatólag március 13-án kezdődik St. Petersburgben.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: