DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. május 1. szerda
USA

Tömegverekedés a NASCAR texasi versenye után - ismét

Úgy látszik, ahogy közeledik a szezon vége, a NASCAR-os fiúk egyre jobban nem bírnak magukkal, ezúttal Brad Keselowski, Jeff Gordon és Kevin Harvick verekedett össze a texasi pit lane-en.

Jimmie Johnson nyerte meg a NASCAR Sprint Kupa vasárnapi futamát a Texas Motor Speedwayen, győzelmét azonban beárnyékolták a verseny utáni események, amikor a Charlotte-ban történteket idéző eseménysor játszódott le a pit lane-en.

Történ ugyanis, hogy egy futam végi újraindításkor Brad Keselowski nekicsúszott Jeff Gordon Chevyjének, defektet okozva ezzel a Hendrick-versenyő autóján. Amíg Gordon a 29., Keselowski a harmadik helyen ért célba, öröme azonban nem lehetett felhőtlen, mert a 24-es számú autó sofőrje kérdőre vonta a koccanás felől. Ekkor jelent meg a Keselowski előtt célba érő Kevin Harvick, aki hátulról meglökte társát, tömegverekedést robbantva ki ezzel a pilóták és a csapattagok között.

 

„Saját maga miatt került ebbe a szituációba, és meg kell fizetnie a következményeit. Úgy fogok hozzáállni, ahogy ő hozzám, ez a viselkedés egyszerűen indokolatlan volt tőle” – említette Gordon, aki nyomdafestéket nem tűrő szavakkal illette Keselowskit, de utóbbi sem maradt adós a válasszal: „Csak a győzelemért harcoltunk, és nem törtem össze az autóját. Keményen csatázunk egymással, és egyszer csak megláttam a rést. Ez az, amire koncentrálsz versenyzés közben, és ha meglátod a lehetőséget, nem akarod kihagyni. Közel kerültünk egymáshoz és koccantunk, de senki napját nem akartam elrontani.”

Ami azt illeti, egyikük sem úszta meg sértetlenül az incidenst, elég egy pillantást vetni az alant látható képekre…



Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: