DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2023. január 28. szombat
Tereprali

Podcast: A herceg, a hiéna és a navigátor!

Nasser al-Attiyah ötödször diadalmaskodott a Dakar Ralin, amely idén is rengeteg érdekességet tartogatott. A Formula Podcast kitárgyalta az idei sivatagi derbit!

Ha szeretnél hozzájárulni a műsor fenntartásához és fejlődéséhez, megköszönjük, ha támogatsz minket a Patreonon: https://www.patreon.com/formulapodcast.

Al-Attiyah a futam kezdeti fázisában nemcsak a gázt taposta, hanem egy jókora sportpolitikai botrány hangadója is volt. A katari nyert, a nagy rivális Audinak ismét beletört a bicskája a világ legnehezebb terepralifutamába, de nemcsak az autós mezőny, hanem az összes többi kategória is tartogatott csemegéket azok számára, akik az év eleji időszakban is éheztek a motorsportra.

Magyar tekintetben a kétszeres Africa Race-győztes kamionos egység, a Qualisport Racing szereplése volt igazán érdekes. A saját építésű Scaniával induló alakulat versenyen kívül jutott el a dammami célig, Czeglédi Péter, a formáció navigátora pedig a célceremóniát követően a helyszínről osztotta meg gondolatait a Formula Podcast stábjával arról, hogy milyen is volt az idei megmérettetés. Ha valakinek, neki valóban van viszonyítási alapja: több mint két évtizede versenyez a világ sivatagaiban és a Dakaron sem csak Szaúd-Arábiában indult. Nem érdemes lemaradni!

 

 Hallgasd meg az adást, utána pedig várunk a Formula Podcast Facebook-csoportban, hogy kibeszéljük az elhangzottakat! A csoportban megfogalmazhatjátok véleményeteket, kérdéseiteket, javaslataitokat, kritikáitokat és szidalmaitokat, emellett a podcast@formula.hu mailcímre is írhattok nekünk, Twitteren pedig a #FormulaHUPodcast hashtaggel juttathatjátok el hozzánk mondandótokat! Hallgassatok belénk!

 

A Formula Podcast támogatója a Vodafone Podcast Pioneers program!

Januári adásaink elkészítését többek között Végi Ádám, Móni István, Varga Csaba, Ort Noémi, Fehér Ákos, Bali Viktor, Bálint Ákos, Visi Ákos, Schneider Judit, Kocsis László és Surányi Marcell támogatták. Köszönjük nekik!

A Formula Podcast az alábbi felületeken érhető el – iratkozz fel, kövess minket!

spotify

rss-logo

 applepod2


stitcher

castbox

buzz3

google-pc

rp 

deezer

addict

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: