DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 26. péntek
Egyéb

Hogy állsz a hátfájással?

Rengeteg olyan ülőmunka akad, amely során egész nap görnyed az ember az asztala fölött. Ez a sorsa szinte minden irodistának, de akár a pénztárosok, műkörmösök is hasonló munkahelyi ártalmaknak vannak kitéve, és persze nem hagyhatjuk ki a veszélyeztetett körből a diákokat sem.

Éppen ezért, ha a napod java részét ülve töltöd, nem ülhetsz akármin. Ebben a cikkünkben annak járunk utána, hogyan tudod megszüntetni a kényelmetlen szék okozta állandósult fejfájást.

Mi a megoldás?

A hátfájás egyik leggyakoribb oka a kényelmetlen szék, így ha te is ezzel küzdesz, akkor mindenképpen érdemes a Prémium bútoráruház forgószékei között körülnézni. Persze akkora a választék, hogy könnyen kedvedet szegheti a bőség zavara, ám most megmutatjuk, hogy mire figyelj, és ha követed a tanácsainkat, sokkal könnyebben fogsz eligazodni a forgószékek között.

https-_www.premiumbutor.hu_ - 2022 december - Cikk3



Elsőre leszögeznénk, hogy attól még, hogy egy szék drága, nem biztos, hogy jó is lesz neked. Az ár nem határozza meg ugyanis a szék mechanikáját, anyagát és legfőképp azt nem, hogy hozzád mennyire passzol. Persze a másik oldalról is muszáj megközelíteni, így ha kényelmes széket keresel, nem biztos, hogy a legolcsóbbat kell választanod, az arany középúttal talán sosem lehet mellélőni.

De mire is figyelj, amikor munkához vagy tanuláshoz széket választasz? Mutatjuk is!

Mitől lesz jó egy forgószék?

Többek között attól, hogy úgy tudsz rajta ülni, ahogy az neked a legjobban esik. Kétféle mechanika közül választhatsz: a hinta- és a szinkronmechanikás székek közül, és míg előbbit inkább rövidebb használat, utóbbit hosszabb használat esetére ajánljuk.

Természetesen kényelmes hátradőlni, hintázgatni, ugyanakkor ha tartósan kell ülve tanulni vagy dolgozni, akkor mindenképpen a szinkronmechanika az ajánlatos, hiszen ezzel azt tudod biztosítani, hogy a szék háttámlája és ülőlapja is egyszerre, egymással szinkronizálva mozgatható, vagyis a szék mozgatásával egyszerre tudsz gondoskodni arról, hogy mindenhogy kényelmes legyen a szék.

Persze az anyagáról sem illik megfeledkezni, hiszen fontos, hogy kényelmes legyen, valamint hogy jól szellőzzön, hiszen ha órákat rajta ülsz, akár nyáron is, akkor nagyon nem mindegy, hogy beleizzadsz, belecuppansz-e. Éppen ezt a szempontot figyelembe véve a hálós forgószékek térnyerése kezd megkérdőjelezhetetlenné válni, így érdemes a Prémium bútoráruház forgószékei között ezeket a változatokat keresni.

Érdemes rászánni az időt és az energiát!

Aligha van elkeserítőbb, mint amikor azért kell abbahagynod a tanulást vagy a munkát, mert kényelmetlenül ülsz, és fel kell állnod pihenni. Ha ez így van, az a hatékonyságodat csökkenti, nem beszélve az esetlegesen kialakuló hátfájásról és annak szövődményeiről.

Ha tehát úgy érzed, nem vagy a helyeden, akkor feltétlenül szánj arra időt, energiát és pénzt, hogy megtaláld a tökéletes ülőalkalmatosságot!

 

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: