DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 27. szombat
Egyéb

Budapesten is könnyen elszállítható a sóder, homok és társai

Az ember a mindennapok során rengeteg hulladékot termel és anyagot használ fel. Egy hétköznapi ember sok olyan tevékenységet végezhet, ami az átlagtól nagyobb mennyiségű hulladékot eredményez, ilyen például a lakásfelújítás, de ott vannak például a betonozások, felújítások, ahova rengeteg sóder kellhet. Ha egy céget nézünk, ez a mennyiség megtöbbszöröződik.

 

Mikor lehet szükség szállításra?

Egy vállalkozás rengeteg olyan tevékenységet végezhet, amihez nagy mennyiségű alapanyagra van szükség. Gondoljunk csak például a falazásra, vakolásra, esetleg a térburkolásra: ezek mind falazóhomokot, némelyik esetben bányahomokot igényelnek. Itt nem pár kiló vagy kisebb zsákokban mérhető mennyiségről beszélünk, hanem legalább négy köbméteres konténerekről. Vannak cégek, amelyek ezt házon belül próbálják megoldani és saját maguk szállítják egyik pontról a másikra például a sódert, de ez nem feltétlenül a leghatékonyabb.

Minden esetben érdemes profikra bízni a konténeres szállítást, mivel ők naponta akár több tucat ilyen megbízást is teljesítenek. Ezek a szolgáltatók pontosan tudják, melyik anyaghoz és tevékenységhez mekkora konténer az ajánlott.

A szállítható anyagok sora hatalmas: először is ott vannak a különböző termőföldek. Beszélhetünk natúr vagy darált termőföldről is, itt előbbi füvesítéshez és családi házakhoz ajánlott, utóbbi összetétele pedig sokkal homogénebb. A konténerrel szállítható termőföldek sora itt még nem fejeződik be, a teljesség igénye nélkül megoldható még darált tőzeg, natúr föld tőzeggel, natúr és darált trágyás föld szállítása is. Mindig minden esetben kérjünk segítséget az egyeztetés során.

 

Sóder és kavics szállítása betonozáshoz, burkoláshoz

A termőföld és a különböző homokfajták mellett kavics, valamint sóder szállítása is megoldható konténerek segítségével. A határ itt is a csillagos ég, mivel a töltősódertől kezdve a különböző méretű sódereken és kerti murvákon át a díszítőkavicsig minden szállítható. Bármelyikről legyen szó, a legfontosabb az, hogy pontos információkat adjunk át a konténerrendelés során, valamint mi is alaposan tájékozódjunk. Kerüljük azokat az anyagokat, amelyek veszélyesek vagy egyáltalán nem szállíthatóak. Ezekről pontos információkat adnak a telefonos ügyintézők, így egyáltalán nem kell aggódnunk.

 

Elérhető árak és gyors rendelés

Az előbbiekben már említettük, hogy sokkal egyszerűbb ezeket a szállításokat kiszervezni, nem pedig cégen belül vagy ismerőssel megoldani. Bízzuk profira, ugyanis egyáltalán nem drága szolgáltatásról beszélünk. A legolcsóbb tétel a homok, amely bruttó 6.700 forintnál kezdődik, a legdrágább pedig az andezit, amely 16.800 és 19.000 forint között mozog. A rendelés gyors, online is lehetséges a legtöbb szolgáltatónál, a telefonos ügyintézők pedig minden esetben nagyon segítőkészek.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: