Steward
Vaszilykó Péter
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. november 20. szerda

Budapest

Nappal dugó, éjjel életveszély az M0

„A Schumacherek meg tolják neki, ahogy kell, mint a gép” – többek között így jellemzi a Bp-i Autósok Közösségének alapítója, Csősz Krisztián a gyorsforgalmi út déli részét jellemző állapotokat. A videóban részletesen beszélt a problémáról.

részletek

Budapesten jártak a különleges Mini modellek

A fennállásának hatvanadik évfordulóját ünneplő MINI rajongói számára életre hívott Nemzetközi Mini Találkozónak idén a nagy-britanniai Bristol ad otthont. A jövő hét második felében rendezett esemény egy 15 napos utazással indult, melyen egy-egy egyedi, speciálisan felkészített klasszikus Mini kabrió és a márka feltámasztása után gyártott elsőgenerációs MINI Cooper szeli keresztül Európát egy vadonatúj plug-in hibrid MINI kíséretében. Az Athénból induló trió hétfőn este gurult be Budapestre a márka hazai rajongóinak legnagyobb örömére.

részletek

Zebrán előzött, jött a gyalogos

A Bp-i Autósok Közössége töltötte fel az alábbi videót, ahol nem az autóson múlt, hogy nem lett baja a zebrán áthaladó gyalogosnak.

részletek

Zsír új Rolls-Royce Phantom bukkant fel Budapesten

Olvasónk küldte a következő képeket: egy Rolls-Royce Phantom VIII EWB tűnt fel Budapesten. Talán nem meglepő, ki a tulajdonosa: a fővárosban élő, Ferrarijairól és összetört BAC Monóról ismert Josh Cartu.

részletek

Indul a DriveNow ingyenes reptéri transzfere Budapesten

Budapest július elsejétől csatlakozik mind a 12 európai nagyvároshoz, ahol a repülőtér elérhető a DriveNow szolgáltatásával. A transzfer ráadásul – több más metropolisztól eltérően – az év végéig semmilyen plusz költséggel nem jár, és egészen a terminálok bejáratáig el lehet vele jutni.

részletek

Svájcot ütheti ki a városligeti Formula-E-verseny

Új részletek derültek ki a tervezett Budapest ePrixről: már a következő hónapokban eldőlhet, lesz-e verseny a fővárosban – a helyszínek közül a Városliget tűnik fő esélyesnek.

részletek

Kiderítettük, miért jött sutyiban Budapestre Verstappen

Kiderült, hogy miért portyázott titokban Budapesten Max Verstappen a monacói és montreali futamok közötti napokban.

részletek

Verstappen valóban Budapesten portyázik

Helyesnek bizonyult a formula.hu-hoz csütörtök éjjel befutott információ, amely szerint Max Verstappen, a Red Bull Racing versenyzője hazánkban portyázik. Olvasónk az Ötkert nevű szórakozóhelyen futott össze a fiatal hollanddal és kompániájával.

részletek

Újabb e-töltőállomások váltak fizetőssé Budapesten

A MOL-hoz hasonlóan az ELMŰ-ÉMÁSZ is fizetőssé tette elektromos töltőpontjait öt fővárosi helyszínen. Fizetni kWh-alapon kell: a tesztidőszakban 10, később 99 forintos egységárat.

részletek

Hétvégén betekinthetünk az autóipar jövőjébe

Közép-Európa leglátványosabb autóipari eseményét rendezik meg a Hungexpo-n május első hétvégéjén. A kétnapos AutoTech Future Expo&Show rendezvényen mind a magyar gazdaság második legjelentősebb ágazatává kinővő alkatrészgyártó szektor szakemberei, mind az autók rajongói megtalálhatják a számításaikat.

részletek

Budapest belvárosában cirkált a Torpedo

Ezúttal nem valamelyik távoli sivatagban, hanem Budapest belvárosában mozgatta meg a Qualisport Racing a Scania Qualisport Torpedo versenykamiont: Kovács Miklós és legénysége is részt vett a Nagy Futam elnevezésű motorsport-fiesztán, ahol másodszor mutatták meg magukat a népes közönségnek.

részletek

Verstappen: Nem titok, van hová fejlődnünk

Max Verstappen a Red Bull Racing 2011-es vb-győztes autójával, az RB7-essel parádézott a Nagy Futamon, a Formula.hu pedig azon szerencsések közé tartozott a magyar sajtó képviselői közül, akik beszélhettek a holland fenegyerekkel.

részletek
Olvastad már?