Steward
Szikora Tamás
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. október 16. szombat

Budapest

Ferrari 812 GTS parkolt Budapesten

Újabb szuperautó bukkant fel fővárosunkban – a Hungarian Supercar Spotters erre „szakosodott” Facebook-oldala pedig természetesen néhány fotót is lőtt a járműről.

részletek

Bentley Mansory Bentayga járt Budapest utcáin

Újabb szuperautó tette tiszteletét a magyar fővárosban – a Hungarian Supercar Spotters Facebook-oldala jóvoltából pedig fotókat és egy videót is nézhetünk róla.

részletek

Nem akármilyen Rolls-Royce járt Budapesten

A Hungarian Supercar Spotters Facebook-oldalán közzétett fotók alapján egy Rolls-Royce Phantom VIII Spofec tűnt fel fővárosunkban.

részletek

Két Audi Green Hell Edition is Pesten járt

Az Audi R8 V10 Performance 2019 Green Hell Edition modellből mindössze ötven darabot gyártottak le, de ebből kettő is járt fővárosunkban – a Hungarian Supercar Spotters oldal le is fotózta őket.

részletek

Verstappen évi két-háromszor jár Magyarországra

Nem csak az F1 miatt szereti a Hungaroringet a világbajnoki éllovas, nem véletlenül teljesített több privát tesztet is már nálunk. A magyar fociválogatott Eb-teljesítményét is megdicsérte a holland.

részletek

Szuperautók a Lion’s Run budapesti rajtján

Ahogy az a Hungarian Supercar Spotters képeiből és videójából kiderül, idén Budapestről indult a Lion’s Run – így többek között egy Koenigsegg Agera és egy Mansory 812 Stallone is feltűnt fővárosunkban.

részletek

Bécs után már Budapesten is elérhető a Swapp autóelőfizetős szolgáltatása

Egy új startup havidíjas autóelőfizetős szolgáltatást indított el Budapesten. A Bécsben már működő Swapp eddig több mint 1 millió eurónyi angyalbefektetést vonzott nagynevű befektetőktől. Alapítói pedig a nemzetközi porondon is tapasztalt startup vezetők, akik korábban az Ubernél, a Boltnál, a Deezernél és a Careemnál tanulták a mesterséget. A Swapp az autóvásárlás és a lízing helyett kínál versenyképes árú, de annál sokkal rugalmasabb alternatívát. Bár a „Netflix-generáció” a célközönség fontos része, de nem csak nekik szolgáltatnak.

részletek

Eszement lekanyarodás a Pöttyös utcánál

Az erre szakosodott csatorna szállított egy videót egy újabb súlyos kihágásról Budapesten: a passatos az Üllői útról akart lekanyarodni, de mivel elkésett, jobb híján a szembejövő kanyarodósávot, majd a gyalogosátkelő járdaszigetét használta fel.

részletek

Zöld Lamborghini Aventador Budapest utcáin

Újabb szuperautó tűnt fel a magyar fővárosban: a Hungarian Supercar Spotters fotóin látható Lamborghini Aventador LP770-4 SVJ nagyjából másfél hete tűnt fel Budapesten.

részletek

Ezer lóerős Ferrari állt a Széchenyi téren

Újabb autócsodába botlottak Budapesten, a spotterek egyik szokásos pontján, a Four Seasons előtt. Informátorunk, Balogh Dániel szerint az SF90 Stradale az első hazai példányok egyike.

részletek

Elképesztő autós adok-kapok Budapesten

Hihetetlen jelenetek játszódtak le néhány napja a Rákóczi úton, ahol két sofőr annyira felhúzta magát a másikon, hogy a többi közlekedő biztonságára fittyet hányva kezdtek előzgetős erőfitogtatásba.

részletek

Két piroson is áthajtott és majdnem gázolt a pesti sofőr

Másodpercek leforgása alatt több szabályt is megsértett és kis híján veszélyes balesetet is okozott az alábbi videón szereplő sofőr Budapesten.

részletek
Olvastad már?