Steward
Admin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2020. augusztus 9. vasárnap

Budapest

Inkognitóban vadászott a gyorshajtókra a BRFK

Volt meglepetés, mikor az autósokat vagy motorosokat civil járműs rendőrök állították meg: repkedtek is a 90-130 ezer forintos bírságok a „pofátlan(tan)ítás” során.

részletek

A szemközti sávban hajtott át a piroson az audis

Valószínűleg roppant halaszthatatlan dolga lehetett a videóban látható sofőrnek, amely a piros lámpánál várakozó sort az ellentétes irányú sávban kielőzve hajtott át a kereszteződésen Budapesten.

részletek

Instant karma a pesti körúton

Már több másodperce piros volt a lámpa, amikor az autós még áthajtott rajta – pechjére pont egy rendőr várakozott még a kereszteződésben…

részletek

Életveszélyes előzés a szűk pesti utcán

„Éppen jobbra kanyarodtam. Ha nem húzódok le, akkor telibekap hátulról…” – írta a videót készítő autós.

részletek

Ezért nem lesz idén Nagy Futam

Május 1-jén nem lesz versenyautóktól hangos Budapest belvárosa. Az eseményt rendező Hungaroring azzal indokolta a Formula.hu-nak a döntést, hogy nem elérhető F1-es pilóta.

részletek

Eldurrant a budapesti hondás agya

A Budapesti Autósok Közössége tette közzé a videót és a történetet - az eset a magyar fővárosban történt, bár nem feltétlenül értjük, hogy miért...

részletek

Autószimulátor központ Budapest szívében

Ahogy nem hagyhatjátok ki Budapest gyönyörű Duna-hídjait, vagy a budai vár megtekintését, és a híresen kitűnő magyar konyha remekeit is ki kell próbálni, úgy nem mulaszthatjátok el a RaceCenter Autószimulátor központ meglátogatását sem a belvárosban.

részletek

A magyar öttusások szolgálatában a Toyota

A környezetbarát hibrid elektromos modelljeiről ismert Toyota a Nemzeti Sportügynökség partnereként a 2019. szeptember 2-8. között Budapesten, a Kincsem Parkban megrendezésre kerülő történelmi Felnőtt Női és Férfi Öttusa és LaserRun világbajnokság mobilitási támogatója. Ebben a minőségében a Toyota az Öttusa vb-n versenybe szálló magyar sportolókat is környezetbarát autók rendelkezésre bocsátásával támogatja a felkészülés és a verseny során.

részletek

Nappal dugó, éjjel életveszély az M0

„A Schumacherek meg tolják neki, ahogy kell, mint a gép” – többek között így jellemzi a Bp-i Autósok Közösségének alapítója, Csősz Krisztián a gyorsforgalmi út déli részét jellemző állapotokat. A videóban részletesen beszélt a problémáról.

részletek

Budapesten jártak a különleges Mini modellek

A fennállásának hatvanadik évfordulóját ünneplő MINI rajongói számára életre hívott Nemzetközi Mini Találkozónak idén a nagy-britanniai Bristol ad otthont. A jövő hét második felében rendezett esemény egy 15 napos utazással indult, melyen egy-egy egyedi, speciálisan felkészített klasszikus Mini kabrió és a márka feltámasztása után gyártott elsőgenerációs MINI Cooper szeli keresztül Európát egy vadonatúj plug-in hibrid MINI kíséretében. Az Athénból induló trió hétfőn este gurult be Budapestre a márka hazai rajongóinak legnagyobb örömére.

részletek

Zebrán előzött, jött a gyalogos

A Bp-i Autósok Közössége töltötte fel az alábbi videót, ahol nem az autóson múlt, hogy nem lett baja a zebrán áthaladó gyalogosnak.

részletek

Zsír új Rolls-Royce Phantom bukkant fel Budapesten

Olvasónk küldte a következő képeket: egy Rolls-Royce Phantom VIII EWB tűnt fel Budapesten. Talán nem meglepő, ki a tulajdonosa: a fővárosban élő, Ferrarijairól és összetört BAC Monóról ismert Josh Cartu.

részletek
Olvastad már?