Steward
Balogh Tamás
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2022. július 1. péntek

Budapest

Felniken közlekedett egy autós Budapesten

Az alábbi videó vasárnap este készült a Boráros téren: a kisbusz vezetőjét láthatóan nem aggasztotta, hogy a jármű baloldali kerekein nincs gumi, a felnin közlekedő autós valószínűleg Fernando Alonso 2018-as bakui mutatványát próbálta utánozni. (A videót a Bp-i Autósok Közössége osztotta meg.)

részletek

Bentley-ritkaság Budapesten

A Hungarian Supercar Spotters szúrta ki fővárosunk utcáin a képeken látható Bentley Continental GT 2018 Keyvanyt – ami olyannyira ritkaság, hogy mindössze húsz darab készült belőle.

részletek

Maserati MC20-as járja Budapest utcáit

Újabb autókülönlegességre figyelt fel fővárosunkban a Hungarian Supercar Spotters, amely képeket és videókat is készített a Budapest utcáin feltűnő Maserati MC20-asról.

részletek

Őrült előzést mutattak be az 1-es úton

Kifejezetten veszélyes manővert hajtottak végre nemrégiben az 1-es úton. A fehér autót irányító sofőr egy pihenő melletti résznél jobbról, 90 km/h-s sebességgel előzte meg az előtte haladókat. Az alábbi videót a Budapesti Autósok Közössége osztotta meg.

részletek

Mercedes Maybach Vision 6 Cabriolet Budapesten

Újabb csodaautót talált fővárosunkban a Hungarian Supercar Spotters, amelyről természetesen fotókat és egy videót is készítettek és közzétettek.

részletek

Békásmegyeri ámokfutás: Forgalommal szemben

Szerda kora reggel készült az alábbi videó: az autós elnézte a sávot, ezután pedig hosszú időn keresztül haladt forgalommal szemben, ráadásul nagy sebességgel, miközben szemből autók érkeztek. (A Bp-i Autósok Közössége felvétele.)

részletek

Tarol a neten a budapesti autós bunyó felvétele

Más országokból sűrűbben láthatunk ilyen verekedésről készült felvételeket, de idehaza ritkaságszámba megy, ami a Kerepesi úton történt. Egy Audi és egy Volkswagen vezetője között alakult ki nézeteltérés, ami hamar tettlegességgé fajult. A képsorok már közel 700 ezer megtekintésnél tartanak.

részletek

Titokzatos autót fotóztak Magyarországon

Egy különleges járművet fotóztak le nemrégiben hazánkban. A néhány napja közzétett fotón egy álcafestéssel rendelkező autó látható, melyről nehéz eldönteni, hogy melyik márkához tartozik.

részletek

Megmutatta magát Budapesten egy Ferrari 296 GTB

Újabb szupersportkocsi tűnt fel fővárosunkban, nevezetesen egy Ferrari 296 GTB – a járműről a Hungarian Supercar Spotters oldala töltött fel képeket és egy videót.

részletek

Fél évig Budapesten tanult Norris barátnője

Néhány napja vált hivatalossá, hogy Luisinha Oliveira a McLaren F1-es pilótájának párja – a fiatal portugál divatmodell azonban a közösségi médiás posztjai alapján fővárosunkba is szerelmes.

részletek

Illegálisan driftelgetett a BMW a Lánchídnál

BMW M8 F92-t csípett el a Hungarian Supercar Spotters, mégpedig nem akármilyen körülmények között: a sportkocsi sofőrje naphosszat driftelgetett a Széchenyi téren, fittyet hányva a többi autóra, a kerékpárosokra és egy rendőrre is.

részletek

Monster Truckok jönnek a Budapest Arénába

A Mattel, a Live Nation és a Raycom-Legacy Content Company hamarosan Európa-szerte újraindítja a Hot Wheels Monster Trucks Live turnét, új kocsikkal visszatérve az élő fellépésekhez. A hatalmas érdeklődésre való tekintettel a családi show ellátogat az európai arénákba, köztük a Budapest Arénába is, 2022. március 19-én.

részletek