Steward
Balogh Tamás
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. december 3. péntek

Budapest

Két piroson is áthajtott és majdnem gázolt a pesti sofőr

Másodpercek leforgása alatt több szabályt is megsértett és kis híján veszélyes balesetet is okozott az alábbi videón szereplő sofőr Budapesten.

részletek

Járdán és piroson áthajtva előzött a pesti autós

Döbbenetes jelenet játszódott le néhány napja Budapesten: egy autós a járdára felhajtva, nem akármilyen tempóval, a piros lámpára is fittyet hányva kerülte ki a dugót.

részletek

Piros lámpán át hajtott a villamossínre a pesti lamborghinis

„A videón szereplő Lamborghini sofőrjét nemcsak a piros lámpa és a keresztbe jövő forgalom nem zavarta, de még villamosnak is képzelte magát a 4-6 vonalán” – írta a felvétel készítője.

részletek

Különleges taxi járja karácsonyig Budapest utcáit

Bár az idei adventi időszak sok szempontból rendkívüli, ettől függetlenül ugyanúgy lépten-nyomon találkozhatunk az utcákon hatalmas karácsonyfákkal, díszekkel, ünnepi díszkivilágítással – és most már világító taxival is. December elejétől újra egy karácsonyi díszbe öltözött Fénytaxi járja a fővárost. A teljesen elektromos meghajtású, környezetbarát autót december végéig normál tarifával próbálhatják ki a Főtaxi utasai. Most megmutatjuk a legizgalmasabb tényeket az ország egyedülálló taxijáról.

részletek

Videón a Károly körúti halálos baleset

Jogosítvány nélkül, a piros jezést semmibe véve szenvedett halálos balesetet egy Mitsubishi Lancer 17 éves sofőrje vasárnap hajnalban a Károly körúton. Utasa egy 14 éves fiú volt.

részletek

Újabb autócsodák Budapest utcáin

Többek között egy Lamborghini Aventador LP770-4 SVJ-t is lencsevégre kapott olvasónk sok más autókülönlegesség mellett fővárosunkban.

részletek

Inkognitóban vadászott a gyorshajtókra a BRFK

Volt meglepetés, mikor az autósokat vagy motorosokat civil járműs rendőrök állították meg: repkedtek is a 90-130 ezer forintos bírságok a „pofátlan(tan)ítás” során.

részletek

A szemközti sávban hajtott át a piroson az audis

Valószínűleg roppant halaszthatatlan dolga lehetett a videóban látható sofőrnek, amely a piros lámpánál várakozó sort az ellentétes irányú sávban kielőzve hajtott át a kereszteződésen Budapesten.

részletek

Instant karma a pesti körúton

Már több másodperce piros volt a lámpa, amikor az autós még áthajtott rajta – pechjére pont egy rendőr várakozott még a kereszteződésben…

részletek

Életveszélyes előzés a szűk pesti utcán

„Éppen jobbra kanyarodtam. Ha nem húzódok le, akkor telibekap hátulról…” – írta a videót készítő autós.

részletek

Ezért nem lesz idén Nagy Futam

Május 1-jén nem lesz versenyautóktól hangos Budapest belvárosa. Az eseményt rendező Hungaroring azzal indokolta a Formula.hu-nak a döntést, hogy nem elérhető F1-es pilóta.

részletek

Eldurrant a budapesti hondás agya

A Budapesti Autósok Közössége tette közzé a videót és a történetet - az eset a magyar fővárosban történt, bár nem feltétlenül értjük, hogy miért...

részletek
Olvastad már?