DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 27. szombat
Egyéb

Két új funkcióval támogatja az egészség megőrzését a HONOR MagicWatch 2

A Honor MagicWatch 2 okosóra két új, az egészségre fókuszáló funkcióval bővül április második felében. A frissítést követően az óra folyamatosan képes mérni a véroxigénszintet, így aktuális képet ad testünk oxigénellátottságáról, valamint elemzi a női ciklust viselőjének szervezetével és életmódjával összefüggésben. A Honor MagicWatch 2 intelligens és stílusos társ az egészség megőrzésében, a sportolás hatékonyabbá tételében és a motiváció fenntartásában.

SpO2_Honor_2_1



SpO2 monitor, amely figyeli a véroxigén változását

Egészségünk egyik fontos mutatója a véroxigén szintje: megmutatja, hogy testünkben rendelkezésre áll-e az agyunk, szerveink, izomzatunk működéséhez létfontosságú, friss oxigén. Értéke azt jelzi, hogy vérünkben a vörösvértestek hány százaléka szállít oxigént. Mérésével megtudhatjuk, hogyan alkalmazkodik a testünk az edzéshez vagy nagyobb magasságokhoz, és mikor érdemes orvoshoz fordulni. 

A vér oxigénnel való ellátottsága növekszik az edzések során, hogy energiával lássa el izmainkat. Minél magasabb a vér oxigéntartalma, annál jobb az anyagcserénk. Az elégtelen oxigénellátottság viszont például fáradtságot, álmosságot, kedvetlenséget, szédülést, gyors szívverést vagy memóriazavarokat okozhat. 

FemaleCycle_Honor_2_1

Követi és elemzi a női ciklust

A Honor MagicWatch 2 a nők egészségi állapotának lényeges jellemzőit is nyomon követi a menstruációs ciklusok és tüneteik naplózásával, valamint az adatok értékelésével, amelyek alapján előre jelzi a ciklus és a termékenység különböző szakaszait. Az okosóra figyelembe veszi életmód jellegzetességeit és egyéb egészségi mutatókat, például a napi aktivitás szintjét vagy az alvás minőségére vonatkozó információkat. A Huawei Health alkalmazás segítségével a Honor MagicWatch 2 viselője egy helyen ellenőrizheti az összes statisztikát, illetve értesítést kérhet a ciklus várható kezdetéről.

SpO2_Honor_3_1

Új funkciók mellé új stílus is jár

A Honor MagicWatch 2 egy könnyen variálható, stílusos okoskiegészítő. Óralapját akár saját fotókkal vagy az egyre bővülő választékban ingyenesen is letölthető dizájnnal személyre szabhatjuk egy pillanat alatt. A 46 mm-es lenbarna verzió dobozában az eredeti barna szíj mellett egy sportos fekete szilikon szíjat is találnak a vásárlók, hogy még szabadabban változtathassák az órájukat.

A HONOR MagicWatch 2 frissítése a véroxigénszint-mérő funkcióval április közepén indul, a női ciklus követő funkció szintén április közepétől várható a 42 mm-es verzióra és május közepétől a 46 mm-es változatra. Az új funkciók a Huawei Health (Egészség) alkalmazás és az eszköz frissítésével válnak elérhetővé. Az óra frissítései a Huawei Health alkalmazáson belül kereshetők.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: