DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 18. csütörtök
Egyéb

Verstappen kidobja a számítógépét, mert nem nyert

Jó esélye volt az újabb szimulátoros győzelemre Max Verstappennek, de a számítógépe a legrosszabb pillanatban mondott csütörtököt - a holland nem bírja az ilyet, azonnal kidobja és vesz helyette másikat.

Az interlagosi pálya várt a mezőnyre a Team Redline online szimulátoros bajnokság ötödik fordulójában, Max Verstappennek pedig nagyon feküdt ez a feladat. A Red Bull hollandja az első időmérőn két tizedmásodpercet vert Lando Norrisra és megszerezte a pole-t, a futamon hamar elhúzott és simán nyert, majd a második versenyt is a pole-ból kezdhette volna. itt azonban emgtörtént a gond...

A felvezető kör során ugyanis a számítógépe elveszítette a kapcsolatot a szerverrel, így nem tudott rajthoz állni, a holland pedig ezen nagyon felhúzta magát: annyival kommentálta az esetet, hogy először is kidobja az erkélyen a számítógépét, majd azonnal vesz egy másikat, aztán reméli, hogy azzal már nem lesz gondja és nyerni tud. Hozzátette: most nagyon csalódott a dolog miatt, mert elég gyors volt ahhoz, hogy győzzön, de "nem fog káromkodni".



verstappen_3

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: