DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. június 18. kedd
Podcast

Podcast: Most indul be igazán az F1-es szezon?

Megemlékeztek Sennáról és Ratzenbergerről, Norris megkergette Verstappent, Imolával problémák vannak, az Aston visszafejlesztő csomagot hozott, dübörög az F1-es pilótapiac – imolai futamértékelő.

Ha szeretnél hozzájárulni a műsor fenntartásához és fejlődéséhez, megköszönjük, ha támogatsz minket a Patreonon: https://www.patreon.com/formulapodcast.

Természetesen a Formula Podcast imolai futamértékelőjében beszélgettünk Norris és Verstappen nagy csatájáról, a Sebastian Vettel által vezetett megemlékezésekről, az Aston Martinnál jelentkező problémákról és Imola jövőjéről is, de a legérdekesebb mégiscsak a pilótapiaccal kapcsolatos értesülések egész hada. Felsorolni is nehéz, többek között Vettel, Schumacher, Bottas, Ocon, Antonelli, Tsunoda és Sainz is szóba kerül a paddockban begyűjtött információk kitárgyalásakor.

 

Hallgasd meg az adást, utána pedig várunk a Formula Podcast Facebook-csoportban, hogy kibeszéljük az elhangzottakat! A csoportban megfogalmazhatjátok véleményeteket, kérdéseiteket, javaslataitokat, kritikáitokat és szidalmaitokat, emellett a podcast@formula.hu mailcímre is írhattok nekünk, X-en pedig a #FormulaHUPodcast hashtaggel juttathatjátok el hozzánk mondandótokat! Hallgassatok belénk!

441370941_1157855221928753_1523456438272702594_n

 


A Formula Podcast támogatója a Vodafone Podcast Pioneers program!

Májusi adásaink elkészítését többek között Varga Csaba, Ort Noémi, Bali Viktor, Kocsis László, Fehér Ákos, Surányi Marcell és Magda Zsanett Odett támogatták. Köszönjük nekik!

A Formula Podcast az alábbi felületeken érhető el – iratkozz fel, kövess minket!

spotify

rss-logo

 applepod2


yt

castbox

buzz3

google-pc

rp 

deezer

addict

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: