DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 29. hétfő
Podcast

Podcast: King Carlos a legnagyobbak között

Carlos Sainz negyedszer is a csúcson, Nasszer Al-Attiyah a botrány középpontjában, az Audi letaszította a trónról a Toyotát: a Formula Podcast részletes összegzése a 2024-es Dakarról.

Ha szeretnél hozzájárulni a műsor fenntartásához és fejlődéséhez, megköszönjük, ha támogatsz minket a Patreonon: https://www.patreon.com/formulapodcast.

A negyedik autómárkával a negyedik győzelmét aratta a világ legnagyobb sivatagi versenyén Carlos Sainz. Mivel érhet el ekkora sikereket a spanyol legenda 61 éves korában, mi van meg benne, ami a fiában nincs, mi áll a Nasszer-sztori hátterében, és úgy egyáltalán mit tehetünk el emlékbe magunknak a 2024-es Dakarról? 

A Formula Podcast stábja ezekre a kérdésekre igyekezett választ adni némi sztorizással, elemezgetéssel egybekötve: itt a Dakar-special!

 

 

Formula Podcast_S05E03_A



Hallgasd meg az adást, utána pedig várunk a Formula Podcast Facebook-csoportban, hogy kibeszéljük az elhangzottakat! A csoportban megfogalmazhatjátok véleményeteket, kérdéseiteket, javaslataitokat, kritikáitokat és szidalmaitokat, emellett a podcast@formula.hu mailcímre is írhattok nekünk, Twitteren pedig a #FormulaHUPodcast hashtaggel juttathatjátok el hozzánk mondandótokat! Hallgassatok belénk!

 

A Formula Podcast támogatója a Vodafone Podcast Pioneers program!

Januári adásaink elkészítését többek között Varga Csaba, Ort Noémi, Bali Viktor, Kocsis László, Fehér Ákos, Surányi Marcell és Magda Zsanett Odett támogatták. Köszönjük nekik!

A Formula Podcast az alábbi felületeken érhető el – iratkozz fel, kövess minket!

spotify

rss-logo

 applepod2


yt

castbox

buzz3

google-pc

rp 

deezer

addict

 

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: