DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 30. kedd
Podcast

Podcast: Szárnyaló Sainz, megtorpanó Red Bull

Megszakadt a Red Bull nagy sorozata: Carlos Sainz nyerte a Szingapúri Nagydíjat és nem elképzelhetetlen, hogy ezzel a Ferrari új vezérévé lépett elő.

Ha szeretnél hozzájárulni a műsor fenntartásához és fejlődéséhez, megköszönjük, ha támogatsz minket a Patreonon: https://www.patreon.com/formulapodcast.

Benne volt a levegőben, hogy a délkelet-ázsiai városállam utcáin megszakadhat a Red Bull sikersorozata és ez be is következett. Az RB19 domaninciájának nyoma sem volt, de vajon mi lehetett az oka? A karosszériaelemek hajlékonyságának ellenőrzésére vonatkozó új, szigorúbb előírások? Egyéb hibák? Egyszeri kisiklás volt? A Formula Podcast stábja körbejárta a lehetséges válaszokat.

Míg a Red Bull sínylődött, az élen elképesztő csata zajlott, amelyből a Ferrari került ki győztesen. Egészen pontosan Sainz, aki zsinórban másodszor mért csapást Charles Leclerc-re, s nem kizárt, hogy ez a siker komoly jelentőséggel bírhat. Lehet, hogy mostantól a spanyol lesz az új vezér a vörösöknél? Gergő és Sanyi erről és sok egyéb másról is értekezett a friss futamértékelőben!

 

Formula Podcast_hirdetes_S04E45_A



Hallgasd meg az adást, utána pedig várunk a Formula Podcast Facebook-csoportban, hogy kibeszéljük az elhangzottakat! A csoportban megfogalmazhatjátok véleményeteket, kérdéseiteket, javaslataitokat, kritikáitokat és szidalmaitokat, emellett a podcast@formula.hu mailcímre is írhattok nekünk, Twitteren pedig a #FormulaHUPodcast hashtaggel juttathatjátok el hozzánk mondandótokat! Hallgassatok belénk!

 

Szeptemberi adásaink elkészítését többek között Varga Csaba, Ort Noémi, Bali Viktor, Visi Ákos, Kocsis László, Fehér Ákos, Surányi Marcell és Magda Zsanett Odett támogatták. Köszönjük nekik!

A Formula Podcast az alábbi felületeken érhető el – iratkozz fel, kövess minket!

spotify

rss-logo

 applepod2


yt

castbox

buzz3

google-pc

rp 

deezer

addict

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: