DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. március 28. csütörtök
Podcast

Podcast: Az F1-es hétvégék változásai

Változnak a sprintek, hozzányúlhatnak a szabadedzésekhez, kísérleteznek az időmérővel – és mi jön még? Erről beszélgettünk legújabb adásunkban.

Ha szeretnél hozzájárulni a műsor fenntartásához és fejlődéséhez, megköszönjük, ha támogatsz minket a Patreonon: https://www.patreon.com/formulapodcast.

Milyen előnyei vannak az új sprintformátumnak az elmúlt két évben használthoz képest? Mennyire lehet komoly, hogy hozzányúlnak a szabadedzésekhez és hogyan tehetik meg ezt? Miért variálnak Imolában az időmérővel? És milyen változtatásokat tudnánk mi elképzelni az F1-es hétvégéket illetően? Erről szól a Formula Podcast idei 21. adása.

 

 

Formula Podcast_hirdetes_S04E21_A



Hallgasd meg az adást, utána pedig várunk a Formula Podcast Facebook-csoportban, hogy kibeszéljük az elhangzottakat! A csoportban megfogalmazhatjátok véleményeteket, kérdéseiteket, javaslataitokat, kritikáitokat és szidalmaitokat, emellett a podcast@formula.hu mailcímre is írhattok nekünk, Twitteren pedig a #FormulaHUPodcast hashtaggel juttathatjátok el hozzánk mondandótokat! Hallgassatok belénk!

 
A Formula Podcast támogatója a Vodafone Podcast Pioneers program!

Áprilisi adásaink elkészítését többek között Varga Csaba, Bali Viktor, Visi Ákos, Schneider Judit, Kocsis László, Fehér Ákos, Surányi Marcell és Magda Zsanett Odett támogatták. Köszönjük nekik!

A Formula Podcast az alábbi felületeken érhető el – iratkozz fel, kövess minket!

spotify

rss-logo

 applepod2


yt

castbox

buzz3

google-pc

rp 

deezer

addict

 

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: