DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 16. kedd
Podcast

Podcast: Erősorrend a teszt után

A köridőknél és a körszámoknál is fontosabbak a versenyzőktől és a mérnököktől érkező helyszíni visszajelzések – ez alapján állítottuk összes az F1-es csapatok teszt utáni erősorrendjét.

Ha szeretnél hozzájárulni a műsor fenntartásához és fejlődéséhez, megköszönjük, ha támogatsz minket a Patreonon: https://www.patreon.com/formulapodcast.

Tényleg annyira ütős az Aston Martin, mint ahogy sokan állítják? Kik várják a legjobb formában a szezont? Ki lehet a középmezőny meglepetése? Kik titkolóztak a legjobban Bahreinben? Mekkora a baj valójában a McLarennél? Csak néhány kérdés azok közül, melyek felmerülnek a háromnapos teszt tanulságait összegezve – Bahrein utáni gyorsjelentésünkben az általunk vélelmezett erősorrend mentén sommázzuk a csapatok produkcióját.

 

 



Hallgasd meg az adást, utána pedig várunk a Formula Podcast Facebook-csoportban, hogy kibeszéljük az elhangzottakat! A csoportban megfogalmazhatjátok véleményeteket, kérdéseiteket, javaslataitokat, kritikáitokat és szidalmaitokat, emellett a podcast@formula.hu mailcímre is írhattok nekünk, Twitteren pedig a #FormulaHUPodcast hashtaggel juttathatjátok el hozzánk mondandótokat! Hallgassatok belénk!

 

A Formula Podcast támogatója a Vodafone Podcast Pioneers program!

Februári adásaink elkészítését többek között Végi Ádám, Móni István, Varga Csaba, Ort Noémi, Bali Viktor, Schneider Judit, Kocsis László, Surányi Marcell és Magda Zsanett Odett támogatták. Köszönjük nekik!

A Formula Podcast az alábbi felületeken érhető el – iratkozz fel, kövess minket!

spotify

rss-logo

 applepod2


yt

castbox

buzz3

google-pc

rp 

deezer

addict

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: