DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 19. péntek
Podcast

A háború éve lesz 2023 az F1-ben?

Több mint egy hónap van hátra a 2023-as szezonrajtig, az F1 világa azonban máris dübörög. Toptémák a Formula Podcastben!

Ha szeretnél hozzájárulni a műsor fenntartásához és fejlődéséhez, megköszönjük, ha támogatsz minket a Patreonon: https://www.patreon.com/formulapodcast.

Az új év első heteiben elmérgesedett a viszony az FIA és az FOM között: bár az F1 egyik fél nélkül sem tud létezni, az elfajuló helyzetnek akár komoly háború is lehet a vége. Miért csörtéznek az érintettek? Mi a háttere az egész históriának? Mi lehet a végkifejlet?

A politikai csatározásokon túl más területen is történtek érdekességek. Átvette hivatalát a Ferrari új főnöke, Fred Vasseur, aki túl van az első nyilvános szereplésén is. Milyen benyomást tett a francia szakvezető? Mi zajlik a távozása után az „audisodó” Sauber háza táján? Mi a helyzet Lewis Hamilton állítólagos új szerződésével? Csúcstémák kivesézve a Formula Podcast műsorában, Gergővel és Sanyival!

 

Formula Podcast_hirdetes_S04E05_A



Hallgasd meg az adást, utána pedig várunk a Formula Podcast Facebook-csoportban, hogy kibeszéljük az elhangzottakat! A csoportban megfogalmazhatjátok véleményeteket, kérdéseiteket, javaslataitokat, kritikáitokat és szidalmaitokat, emellett a podcast@formula.hu mailcímre is írhattok nekünk, Twitteren pedig a #FormulaHUPodcast hashtaggel juttathatjátok el hozzánk mondandótokat! Hallgassatok belénk!

 

A Formula Podcast támogatója a Vodafone Podcast Pioneers program!

Januári adásaink elkészítését többek között Végi Ádám, Móni István, Varga Csaba, Ort Noémi, Fehér Ákos, Bali Viktor, Bálint Ákos, Visi Ákos, Schneider Judit, Kocsis László és Surányi Marcell támogatták. Köszönjük nekik!

A Formula Podcast az alábbi felületeken érhető el – iratkozz fel, kövess minket!

spotify

rss-logo

 applepod2


stitcher

castbox

buzz3

google-pc

rp 

deezer

addict

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: