DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. május 21. kedd
Podcast

Formula Motocast: Félévértékelő a MotoGP-ben

Újonnan induló motorsportos podcastműsorunk első adásában a MotoGP-szezon első felének történéseit veséztük ki Sebestyén Petivel, aki új csapatával kapcsolatos tapasztalatait is megosztotta.

A Formula Podcast júniusi MotoGP-s különkiadásának pozitív fogadtatása láttán úgy döntöttünk, elindítjuk külön motorsportos adásunkat. Komoly megtiszteltetés a műsor számára, hogy Balogh Tamás szerkesztő-újságíró és Ferenci Péter újságíró mellett az állandó stábban köszönthetjük Sebestyén Pétert, a Supersport-világbajnokság magyar indulóját, a talán jelenleg legmagasabban jegyzett aktív motorversenyzőnket.

Első adásunkban természetesen alaposan ki is faggattuk hétvégi első versenye előtt a HUMDA támogatásával a Supersport-vb egyik legjobb csapatánál, a Bardahl Evan Bros Yamahánál induló motorost az új alakulatával szerzett eddigi tapasztalatairól és a várakozásairól. Ezen felül pedig elsősorban a MotoGP-idény „első félidejének” főbb történéseire koncentráltunk, így szóba került többek között Fabio Quartararo parádés formája és cipzármizériája, Maverick Vinales yamahás agóniája és szakítása, Valentino Rossi küszöbön álló visszavonulása, a ducatisok változó teljesítménye, valamint Marc Marquez felemás visszatérése – a műsor végén pedig a versenyzőknek kiosztottuk a félévi érdemjegyeiket.

 

 

Hallgasd meg az adást, iratkozz fel csatornánkra, ha pedig nem akarsz lemaradni semmiről, ami a MotoGP-vel kapcsolatos, akkor csatlakozz a Formula MotoGP Facebook-csoportunkhoz, ahol még több hírről és információról számolunk be!

2021_Formula Motocast_1771x1181



 

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: