DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. március 28. csütörtök
Off-road

Benire komoly kihívás vár Máriapócson

Ha RabócsiRing, akkor ralikrossz, és ha ralikrossz, akkor természetesen a HQ Racing versenyzői sem maradhatnak otthon: Hangodi Zoltán és Hangodi Bendegúz is ott lesz a június 3-5. között Máriapócson megrendezésre kerülő magyar bajnoki futamon. Benire különösen érdekes kihívás vár, hiszen a pünkösdi hétvégére egy Hondára cseréli a Corsát…

A hazai ralikrossz bajnokság legutóbbi fordulója fájdalmas nyomokat hagyott a HQ Racing autóin. Míg Hango Nissanja készen áll az újabb megmérettetésre, Beni Corsája csak az utolsó utáni pillanatra készült volna el, így a csapat úgy döntött, inkább biztosra mennek, és a fiatal pilóta bérelt autóval, mégpedig a Luigi-féle Hondával vág neki a máriapócsi hétvégének.

hq-racing-mariapocs-elott-01



„Beni autója a motorcsere után nem biztos, hogy elkészült volna időben úgy, hogy érdemes legyen vállalni vele a versenyt, ezért a bérlés mellett döntöttünk. Olyan komoly technika, mint ez a Honda, még nem volt Beni kezei között, ezért elvárások sincsenek, az egyetlen cél a tapasztalatszerzés, és persze hogy jól érezze magát. Az én Nissanom rendben van, nagyon várom a máriapócsi hétvégét, remélem, ott tudom folytatni, ahol múltkor abbahagytam” – nyilatkozta Hango.

hq-racing-mariapocs-elott-02

A pünkösdi ralikrosszos hétvége vasárnap délelőtt az edzésekkel kezdődik, az első előfutamot 12:40-től láthatják a nézők. Hétfőn 9 órakor kezdődik a program a harmadik előfutamokkal, az elődöntőkre 13 órától, a döntőkre 14:40-től kerül sor.

 

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: